De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen

De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen - Margaret K. Nydell | Tiliboo-afrobeat.com

...BISCHE CULTUUR LEREN KENNEN EN BEGRIJPEN Een gids voor westerlingen Dit boek vormt een waardevolle informatiebron voor iedereen die Arabieren en de Arabische cultuur beter wil leren begrijpen ... In contact met Syriërs - Gave ... . Landen en Volken, Volkskarakter, Islam, Midden-Oosten, Arabische wereld, Cultuur, Noord-Afrika, Arabieren, Interculturele communicatie, Volkenkunde, Volkskunde, Gebruiken Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Deltas, Aartselaar Verschenen 2002 ISBN 902438253X Kenmerken 175 pagina's, krt, 22 cm Aantekening Vert. van Understanding Arabs. De Arabische cultuur leren kennen en begrijpen | ISBN 9789024382538 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DE ... bol.com | De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen ... ... . van Understanding Arabs. De Arabische cultuur leren kennen en begrijpen | ISBN 9789024382538 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DE ARABISCHE CULTUUR LEREN KENNEN EN BEGRIJPEN Een gids voor westerlingen Dit boek vormt een waardevolle informatiebron voor iedereen die Arabieren en de Arabische cultuur beter wil leren begrijpen. Eerst behandelt de auteur de dynamis...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaret K. Nydell
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen.pdf

OMSCHRIJVING

DE ARABISCHE CULTUUR LEREN KENNEN EN BEGRIJPENEen gids voor westerlingenDit boek vormt een waardevolle informatiebron voor iedereen die Arabieren en de Arabische cultuur beter wil leren begrijpen. Eerst behandelt de auteur de dynamische veranderingsprocessen die de Arabische wereld recentelijk beïnvloed hebben, waaronder de opkomst van het fundamentalisme. Daarnaast beschrijft ze op een objectieve manier de Arabische waarden, opvattingen en geloof en vergelijkt deze met die van westerlingen. Ze biedt ook verhelderende inzichten in de denk- en gevoelswereld van Arabieren, waarbij ze steeds het politieke drijfzand dat de ontwikkeling van goede Arabisch-Westerse relaties soms kan bemoeilijken, vermijdt. Verder behandelt ze de manier waarop mannen en vrouwen met elkaar omgaan, de Arabische gewoontes en etiquette, de rol van de familie, de religie en de Arabische taal. Bovendien geeft ze extra informatie over de verschillen en gelijkenissen tussen de Arabische landen.Dit boek is dus een praktisch cross-cultureel handboek. Het is eenvoudig en vlot geschreven en geeft een duidelijk beeld van de aspecten van de cultuur die een grote invloed hebben op interculturele contacten. Het is een rijke bron voor iedereen die beter wil begrijpen wat te horen en te lezen is in de media en een onmisbare gids voor mensen die concreet omgaan met Arabieren.Margaret K. (Omar) Nydell is afgestudeerd in linguïstiek en de Arabische taal aan de universiteit van Georgetown (VS). Ze is een ervaren Arabiste en heeft cursussen Arabisch geleid aan het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en het instituut voor Arabische taal in Tunis. Dr. Nydell heeft diverse boeken over het Arabisch op haar naam staan en heeft talrijke colleges en lezingen over de Arabische cultuur gegeven.

Wil je het boek lezen?De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret K. Nydell. Lezen De Arabische Cultuur Leren Kennen En Begrijpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN