Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West

Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West - Paul Arnoldussen | Tiliboo-afrobeat.com

...heek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West (Paperback) ... 03. Oost - Uitgeverij Bas Lubberhuizen ... . Nieuw-West kent vele verhalen. Toen Het Parool en het Stadsarchief Amsterdam... De OBA is dé bibliotheek van Amsterdam en omgeving. Met bijna 6.000 activiteiten per jaar, een uitgebreide (e-)collectie, aanbod voor scholen en meer. Op zoek naar artikelen van Bibliotheek Van Amsterdamse Herinneringen? Artikelen van Bibliotheek Van Amsterdamse Herinneringen koop je eenvoudig online bij bol.com Amsterdam Nieuw-West (Paperback). De geschiedenis van Ni ... bol.com | Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 ... ... .com Amsterdam Nieuw-West (Paperback). De geschiedenis van Nieuw-West begint ongeveer duizend jaar geleden met de dorpjes Sloten en Osdorp. ... Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West Tweedehands. 36,99. Verkoop door BoogersBooks. In winkelwagen Geert Mak; Nieuw-West kent vele verhalen. Toen Het Pa...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Arnoldussen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuw-West kent vele verhalen. Toen Het Parool en het Stadsarchief Amsterdam opriepen tot het inzenden van herinneringen kwamen er talloze reacties. De mooiste anekdotes, merkwaardigste voorvallen en meest aangrijpende verhalen zijn opgenomen in dit boekje, aangevuld met prachtige foto's.'... Door de op elkaar gestapelde straatstenen te herschikken en van bouwafval een voorkant te maken, creëerden wij onze eigen bus, compleet met stuur en instapmogelijkheden. Om de beurt speelden we conducteur en werden de kaartjes gecontroleerd, geknipt en de bestemming afgeroepen. Alle kinderen uit de flat reden mee, groot en klein. De ene keer gingen we naar het buitenland en was de dijk een berg die beklommen moest worden. De andere keer was Zandvoort de eindbestemming en veranderde de dijk in het duin waar je vanaf kon rollen.'Andere herinneringen gaan over het huwelijk van Willeke Alberti in de Pius X-kerk, wasrekken aan het balkon, de wolkbreuk in de Lauernessestraat en brand in het Christelijk Lyceum West.

Wil je het boek lezen?Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Arnoldussen. Lezen Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen 8 - Nieuw-West Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN