Weest in geen ding bezorgd

Weest in geen ding bezorgd - Marja van der Linden | Tiliboo-afrobeat.com

...in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God ... Bureau ISBN - Weest in geen ding bezorgd ... . Philippenzen 4:6. Er zijn zo veel dingen waar je bezorgd over kan zijn. Van die onzekerheden, waar je vragen over hebt. Ze willen je onrustig en angstig maken en ze beroven je van je blijdschap. "Weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God." Filippenzen 4:6. De Bijbel zegt ons niet bezorgd te zijn, maar is dat eigenlijk een redelijke eis nu in onze ... Weest in geen ding bezorgd - Marja van der Linden ... ... ." Filippenzen 4:6. De Bijbel zegt ons niet bezorgd te zijn, maar is dat eigenlijk een redelijke eis nu in onze tijd? 'Weest in geen ding bezorgd', had vader Drost herhaaldelijk geciteerd. 'Weest in geen ding bezorgd, maar laat al uw begeren in alles door bidden en smeken met dankzegging bekend worden bij God.' Deze embed wordt niet getoond. U heeft via ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja van der Linden
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Weest in geen ding bezorgd.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuw leven in Australië in Weest in geen ding bezorgd van Marja van der Linden.Deze roman gaat over een emigrerend jong echtpaar in de jaren zeventig. Drie weken na hun huwelijk pakken Arend en Reina hun koffers voor een nieuw avontuur in Australië. In haar nieuwe woonplaats Perth voelt Reina zich na een moeizaam begin steeds meer thuis. Ze vindt een soort familie in de kerkelijke gemeente aldaar, die gesticht is door Nederlandse migranten. Maar haar thuisland helemaal loslaten zal ze nooit kunnen.Marja van der Linden schreef Weest in geen ding bezorgd op basis van een verhaal uit haar familie. Realistische en aangrijpende roman, geschreven met de liefhebbende pen van een naaste.

Wil je het boek lezen?Weest in geen ding bezorgd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja van der Linden. Lezen Weest in geen ding bezorgd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN