Informele reorganisatie in het perspecti

Informele reorganisatie in het perspecti - J. Adriaanse | Tiliboo-afrobeat.com

...INFORMELE REORGANISATIE IN HET PERSPECTI en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz ... Formele en informele zorg: wie doet wat? | Kennisplein ... ... .nl 6 Informele reorganisatie in het perspectief van surseance van betaling, WSNP en faillissement. Afkortingen 9 Samenvatting 11 1 Aanleiding voor het onderzoek, probleemstelling en methode 19 1.1 Aanleiding 19 1.2 Probleemstelling 22 1.3 Onderzoeksmethodologie 23 1.4 Hoofdstukindeling 26 Informele reorganisatie in het perspectief van surseance van betaling, WSNP en faillissement 224 Onderzoek en beleid Informele reorganisatie in het perspectief van surseance van betaling, WSNP en faillissement Doel van het onderzoek is inzicht krijgen in de huidige praktijk van 'minnelijke oplossingen' ter afwending van de gerechtelijke procedures van surseances van betaling en faillissementen. Aan de hand van deze praktijk en de mogelijke voor- en nadelen kan worden bezien of het mogelijk ... Informele reorganisatie in het perspectief van surseance ... ... . Aan de hand van deze praktijk en de mogelijke voor- en nadelen kan worden bezien of het mogelijk en wensel...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Adriaanse
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Informele reorganisatie in het perspecti.pdf

OMSCHRIJVING

Over informele reorganisaties in Nederland is nog maar weinig bekend. In opdracht van het WODC heeft de Universiteit Leiden in het kader van de discussie omtrent herziening van de Faillissementswet onderzoek hiernaar gedaan. De onderzoekers geven aan de hand van onder meer interviews, enquêtes en 35 casestudies uitgebreid inzicht in een fenomeen dat zich in de praktijk grotendeels aan het oog van de buitenwereld onttrekt. Dit onderzoeksrapport bevat veel materiaal dat interessant is voor onderzoekers.

Wil je het boek lezen?Informele reorganisatie in het perspecti in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Adriaanse. Lezen Informele reorganisatie in het perspecti Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN