Iedereen op Claudia

Iedereen op Claudia - Sam Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...en op Claudia. Claudia is het mooiste meisje van de klas ... Iedereen op Claudia door Sam Peeters - Boekhandel Douwes ... . Sexy, slim, lief, grappig. En onbereikbaar. Vanaf het eerste moment dat hij haar zag, is de naamloze hoofdpersoon van Iedereen op Claudia stapelverliefd op haar. Als ik me niet vergis, is Iedereen op Claudia, na In de schaduw van mijn lul en Fucking Hell, de derde solostriproman van stripmaker Sam Peeters, die al jaren een vierde deel is van het humoristische stripcollectief Lamelos.Met Iedereen op Claudia heeft de stripmaker zichzelf ov ... Iedereen op Claudia 9789492117601 9492117606 | VindBoek ... .Met Iedereen op Claudia heeft de stripmaker zichzelf overtroffen.. Tijdens het lezen heb ik vaak moeten gniffelen en hardop moeten lachen. Claudia is het mooiste meisje van de klas: sexy, slim, lief, grappig. En onbereikbaar. Vanaf het eerste moment dat hij haar ziet, is de hoofdpersoon van Iedereen op Claudia stapelverliefd op haar. Ze kruipt onder zijn huid, nestelt zich in zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Sam Peeters
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Iedereen op Claudia.pdf

OMSCHRIJVING

Claudia is het mooiste meisje van de klas: sexy, slim, lief, grappig. En onbereikbaar. Vanaf het eerste moment dat hij haar ziet, is de hoofdpersoon van Iedereen op Claudia stapelverliefd op haar. Ze kruipt onder zijn huid, nestelt zich in zijn ogen, zijn oren, zijn brein, zijn hart, zijn onderbuik. Maar hoewel hun liefde voorbestemd lijkt, komen ze telkens nét niet bij elkaar. Steeds kruisen hun wegen elkaar. En met elke ontmoeting neemt zijn liefde voor haar extremere vormen aan.

Wil je het boek lezen?Iedereen op Claudia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sam Peeters. Lezen Iedereen op Claudia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN