Het witte goud

Het witte goud - Lucy Inglis | Tiliboo-afrobeat.com

...rd houden we rekening met alle voorschriften zodat u veilig, maar toch gastvrij en gastronomisch kan genieten in 't Witte Goud ... Het witte (of groene) goud: 6x dit is waarom asperges zo ... ... .-U kan ook thuis genieten van 't Witte Goud. Dat kan met onze maandelijks wisselende traiteurservice. Asperges, het witte goud, maar waarom eigenlijk? - Al voordat het Nationale aspergeseizoen op de tweede donderdag in april officieel geopend wordt zie je in het Zuiden van het land de eerste borden al staan: Hier asperges te koop!Deze aankondigingen luiden de start in van het seizoen van één van de laatste groenten van Nederlandse bodem, die zich tegenwoordig nog echt aan een seizoen houden. Wit goud kan op twee manieren gemaakt worden van het gewone, gele goud: Door het te rodineren, het gouden voorwerp bedekken ... 'T WITTE GOUD - Frans Restaurant - Leest 2811 ... . Wit goud kan op twee manieren gemaakt worden van het gewone, gele goud: Door het te rodineren, het gouden voorwerp bedekken met een laagje van het witte metaal rodium. Het nadeel is dat d...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Inglis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het witte goud.pdf

OMSCHRIJVING

In Het witte goud neemt de veelgeprezen cultuurhistoricus Lucy Inglis de lezer mee op een epische reis van het oude Mesopotamië naar het moderne Amerika en Afghanistan. Wat volgt is een meeslepend verhaal over verslaving, handel, misdaad, seks, oorlog, literatuur, medicijnen en vooral geld. Opium, het witte goud, beïnvloedde de ontwikkeling van de wereldhandel, was de bron van oorlog, vormde de basis van onze rijkdom en was essentieel voor de medische wetenschap, maar droeg ook bij aan misdaad en menselijke wanhoop in de moderne wereld. Al duizenden jaren is de mensheid in de ban van opium. Opium is de basis van een gigantische industrie die gebouwd is op een schaduwrijke onderwereld. De grondstof, die in verscheidene gedaantes voorkomt, heeft onze geschiedenis en het leven van velen voor een groot deel bepaald.

Wil je het boek lezen?Het witte goud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Inglis. Lezen Het witte goud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN