Hartsvrienden

Hartsvrienden - Abdellah Taia | Tiliboo-afrobeat.com

...s. De partners van Hartvrienden.nl stellen zich graag aan je voor ... Vrienden van Orpheus | Theater Orpheus ... . Maak kennis en laat je informeren. Ga naar Partners Hartsvrienden. Als Hartsvriend heb je een hechte band met Orpheus. Daarom ben je van harte welkom bij de alle Vriendenactiviteiten die door het seizoen heen georganiseerd worden. Maar dat is nog niet alles! Stichting Hartsvrienden RESCAR. Sinds haar oprichting in 1982 heeft de Stichting Hartsvrienden RESCAR (RESearch CARdiologie) veelbelovende ontwikkelingen ondersteund op het gebied van cardiologie en hartchirurgie in het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (Maastricht UMC+), ook bekend als het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Bloedbroeders (Engels: Blood Brothers) is een musical uit 1983, ... Hartsvrienden - Hart voor Iedereen ... . Bloedbroeders (Engels: Blood Brothers) is een musical uit 1983, geschreven door Willy Russell.H...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdellah Taia
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hartsvrienden.pdf

OMSCHRIJVING

Omar en Khalid zijn hartsvrienden. Ze zitten bij elkaar in e klas, maar komen uit verschillende werelden. Omar woont in het arme gedeelte van Salé, Khalid in een villa boven op de heuvel waar de rijken wonen. Omar is kind aan huis in de villa. Hij houdt van geuren van de zwarte koffie, de muntthee, de suiker, de jam en de honing, de zoete broodjes. Zonder kloppen gaat hij in de vroege ochtend Khalids kamer binnen en kruipt bij hem in bed. Het leven van Omar verandert als zijn moeder het gezin verlaat en zijn vader zich wanhopig van verdriet wendt tot de tovenaar Bouhaydoura. De tovenaar vertelt Omar over de rituelen die hij uit moet voeren om zijn moeder weer terug te krijgen. Maar Omar is niet zozeer van slag door het verdwijnen van zijn moeder, maar door het verraad van zijn vriend Khalid. Deze mag namelijk de hand van de koning kussen als deze op bezoek komt, maar heeft hem daar niets over verteld. Buiten zichzelf van verdriet, woede en jaloezie besluit Omar de rituelen in ete zetten om zijn vriend terug te winnen.

Wil je het boek lezen?Hartsvrienden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdellah Taia. Lezen Hartsvrienden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN