De schat van je leven

De schat van je leven - Herlinde Dely | Tiliboo-afrobeat.com

... schat van je leven is geschreven voor mantelzorgers, maar is ook zeer bruikbaar voor professionele zorgverleners en vrijwilligers ... De schat van je leven - NRC Webwinkel ... . Het bestaat uit drie aparte boeken die samen een geheel vormen. Het eerste bevat informatie over zorgen voor iemand met dementie en het belang van herinneringen. De schat van je leven Herlinde Dely EPO, 2015, 3 delen + website ISBN: 978 94 6267050 1. Vorig jaar trof ik bij een bezoek mijn vader (90 jaar toen, vasculaire dementie, verblijvend in een woonzorgcentrum) eens uitermate enthousiast en blij aan. Die middag hadden ze een zanger/accordeonist op bezoek gehad die allerlei oude liedjes zong met de ... De schat van je leven is ... 17e zondag door het jaar: Thema: De schat van je leven ... . Die middag hadden ze een zanger/accordeonist op bezoek gehad die allerlei oude liedjes zong met de ... De schat van je leven is geschreven voor mantelzorgers, maar is ook zeer bruikbaar voor professionele zorgverleners en...

INFORMATIE

AUTEUR
Herlinde Dely
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
De schat van je leven.pdf

OMSCHRIJVING

‘Ze kunnen zich vaak de naam van hun meester uit de lagere school herinneren, maar weten niet meer wie ze gisteren op de koffie kregen.’ Voor wie iemand met dementie verzorgt of in zijn omgeving heeft, klinkt de uitspraak erg herkenbaar. Mensen met dementie vergeten veel. Maar tezelfdertijd lijken sommige dingen in hun geheugen gebeiteld. Dit unieke boek neemt je mee in hun belevingswereld. Het biedt je concrete handvaten om hun levensverhaal in het dagelijks leven te verweven. Hoe lees je hen voor? Waarom is muziek zo belangrijk? De schat van je leven is geschreven voor mantelzorgers, maar is ook zeer bruikbaar voor professionele zorgverleners en vrijwilligers. Het bestaat uit drie aparte boekjes die samen een geheel vormen. Het eerste bevat alle informatie over de aandoening en het belang van herinneringen. Het tweede behandelt negen thema’s, van ‘kindertijd’ tot ‘beroep en vrije tijd’ en ‘radio en televisie’, en staat vol foto’s, gespreksmateriaal en activiteiten om samen aan de slag te gaan. Het derde is een levensboek waarmee je samen het levensverhaal van de persoon met dementie kan optekenen. De bijhorende website www.deschatvanjeleven.be geeft je toegang tot honderden foto’s, bewegend beeldmateriaal en filmpjes die je zin geven om onmiddellijk aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?De schat van je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herlinde Dely. Lezen De schat van je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN