De effectieve manager

De effectieve manager - P.F. Drucker | Tiliboo-afrobeat.com

...ieve managers verstaan de kunst om 'de dingen goed gedaan te krijgen' ... De effectieve manager geeft aandacht en energie (thesis) ... . Peter Drucker onderscheidt vijf vaardigheden die essentieel zijn voor effectiviteit. 'De effectieve manager' leert hoe u deze vaardigheden kunt aanleren en hoe u het best gebruik maakt van talent, intelligentie, creativiteit en kennis. Het boek leert u het beste halen uit uw medewerkers én uit uzelf. Ondanks dat het ... De effectieve manager 1e druk is een boek van P.F. Drucker uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 97890526157 ... bol.com | De effectieve manager | 9789052615752 | P.F ... ... .F. Drucker uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789052615752 Effectieve managers verstaan de kunst om 'de dingen goed gedaan te krijgen'. De effectieve manager. Nederland; 9 juli 2004; Het boek is in 1966 voor het eerst uitgebracht en dat is een beetje te merken aan de voorbeelden die worden aangehaald. Peter Drucker werkt in dit boek vijf elementen uit die ...

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Drucker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De effectieve manager.pdf

OMSCHRIJVING

De effectieve manager 1e druk is een boek van P.F. Drucker uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789052615752 Effectieve managers verstaan de kunst om 'de dingen goed gedaan te krijgen'. Peter Drucker onderscheidt vijf vaardigheden die essentieel zijn voor effectiviteit: goed tijdmanagement;resultaatgerichtheid;concentratie op de kracht van een team of organisatie;het stellen van prioriteiten;effectieve besluitvorming. De effectieve manager leert hoe u deze vaardigheden kunt aanleren, en hoe u het best gebruikmaakt van talent, intelligentie, creativiteit en kennis. Het boek leert u het beste halen uit uw medewerkers én uit uzelf. De effectieve manager verscheen voor het eerst in 1966. Sindsdien is het boek in meer dan dertig talen verschenen en talloze malen herdrukt. Ondanks dat het boek 40 jaar geleden is geschreven zijn Peter Druckers pragmatische inzichten over managersvaardigheden nog steeds universeel en blijvend actueel. Auteur De econoom Peter F. Drucker was hoogleraar Management aan de New York University en daarna hoogleraar Sociale wetenschappen en management aan de Claremont Graduate School. Hij schreef meer dan dertig boeken en vele artikelen op het gebied van management. Hij overleed in 2005 op 96-jarige leeftijd en geldt als de meest invloedrijke managementadviseur aller tijden.

Wil je het boek lezen?De effectieve manager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Drucker. Lezen De effectieve manager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN