Wierook - werken met de kracht van geur

Wierook - werken met de kracht van geur - Petra Sonnenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...- Werken met de kracht van geur is niet alleen een overzichtelijk boek over geur- en reukstoffen, maar tevens een practische handleiding voor iedereen die iets meer wil weten over wierook dan alleen maar 'wierook branden' ... Geuren en hun verborgen geheimen en rituelen - De Moeder's ... ... . Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 4.3. van de 5. Aantal reviews: 3. 0. 0. 0. 2. 1. Petra Sonnenberg en Magdalena Caland Wierook Werken met de kracht van geur Alles over het branden van wierook, geuren, wierookrecepten- en rituelen illustraties: kleur en zwart/wit omvang: 156 blz. formaat: 14 x 21,5 cm bindwijze: Paperback Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 536 9 Voor zover we kunnen achterhalen, heeft de mens bij het uitvoeren van magische en rituele handelingen altijd gebruik ... Wierook - werken m ... Boek: "Wierook - Werken met de kracht van geur ... ... . formaat: 14 x 21,5 cm bindwijze: Paperback Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 536 9 Voor zover we kunnen achterhalen, heeft de mens bij het uitvoeren van magische en rituele handelingen altijd gebruik ... Wierook - werken met de kracht van geur bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. W...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Sonnenberg
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wierook - werken met de kracht van geur.pdf

OMSCHRIJVING

Petra Sonnenberg en Magdalena CalandWierook Werken met de kracht van geurAlles over het branden van wierook, geuren, wierookrecepten- en rituelen illustraties: kleur en zwart/wit omvang: 156 blz. formaat: 14 x 21,5 cm bindwijze: Paperback Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 536 9 Voor zover we kunnen achterhalen, heeft de mens bij het uitvoeren van magische en rituele handelingen altijd gebruik gemaakt van wierook. Tegenwoordig is het branden van wierook in het dagelijks leven volledig geaccepteerd. Dit is niet verwonderlijk, want alleen al de geur van wierook kan een prettige sfeer scheppen en weldadig aandoen. Voor velen echter, is het branden van wierook slechts een religieus gebruik (in de christelijke kerk) of een uitheems gebruik, zoals in het Chinese restaurant. Toch is het gebruik van wierook al sinds de 'hippie-tijd' van de jaren zestig (van de vorige eeuw) een bekend verschijnsel geworden. Maar wie zich wil verdiepen in de achtergronden van het gebruik van wierook, heeft niet veel diepgaande literatuur tot zijn beschikking. Dit heeft de auteurs Petra Sonnenberg en Magdalena Caland er toe aangezet om in Wierook - Werken met de kracht van geur alle aspecten die te maken hebben met het gebuik van wierook uitvoerig te beschrijven. De auteurs behandelen de historische relatie tussen mens en wierook, de verbanden tussen wierook en astrologie, de samenstelling van wierook en het zelf maken van wierook aan de hand van recepten. In het kleurkatern achterin het boek worden diverse voorbeelden gegeven hoe wierook in de huiselijke omgeving gebrand kan worden. Wierook - Werken met de kracht van geur is niet alleen een overzichtelijk boek over geur- en reukstoffen, maar tevens een practische handleiding voor iedereen die iets meer wil weten over wierook dan alleen maar 'wierook branden'.

Wil je het boek lezen?Wierook - werken met de kracht van geur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Sonnenberg. Lezen Wierook - werken met de kracht van geur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN