Productontwerpen

Productontwerpen - A. Eger | Tiliboo-afrobeat.com

...roduct ontwerpen tot een design proces aansturen ... HBO Industrieel Product Ontwerpen ... ." Ruth Decorte & Matthias Willockx Industrieel Productontwerpen. Ruth. Waarschijnlijk heeft iedere Belg weleens aan een tafel van Metafox gezeten of gestaan, zonder het te beseffen. Metafox ... Productontwerpen (Paperback). Productontwerpen 4e druk is een boek van Arthur O. Eger uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059315532 Een... Productontwerpen 1 formuleren van een productidee. 1.1 productontwikkeling heeft twee betekenisse ... Studystore | Productontwerpen, Eger | 9789059315532 ... . 1.1 productontwikkeling heeft twee betekenissen: 1. proces van een ontwikkeling van een nieuwe activiteit door een organisatie 2. functievervulling en vorm van een product 1.2 de relatie tussen productontwikkeling en marketing: Industrieel Product Ontwerpen betekent slimme techn...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Eger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Productontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Een ontwerper bedenkt en ontwikkelt nieuwe of verbeterde producten. Ontwerpen is een proces van trial and error. Tijdens het ontwerpproces bedenkt hij oplossingen waarvan hij niet zeker weet of ze zullen werken. Door een oplossing te testen probeert hij daar achter te komen: trial. Soms blijkt zijn idee niet te werken: error. Wanneer het idee wel werkt, heeft de ontwerper zijn resultaat een stap dichterbij gebracht.Dit boek maakt het ontwerpproces inzichtelijk en biedt de lezer een handleiding voor productontwerpen met zo min mogelijk errors. Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: systematische productontwikkeling, het programma van eisen, marktonderzoek, functionaliteit en betekenisgeving, vormgeving en kleurstelling, gebruiksonderzoek, ergonomie en technieken om tot nieuwe, innovatieve oplossingen te komen. Productontwerpen is gebaseerd op theoretische kennis, ontwikkeld aan de Universiteit Twente, en op de praktijkervaring van de auteurs.Het boek is bedoeld voor studenten industrieel ontwerpen aan de universiteit en studenten industri productontwikkeling aan hbo-opleidingen. Productontwerpen is ook interessant voor marketingmanagers, productmanagers, constructeurs en marktonderzoekers die direct of indirect betrokken zijn bij de ontwikkeling van (industri ) producten.

Wil je het boek lezen?Productontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Eger. Lezen Productontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN