Nederlands

Nederlands - Danielle de Smet | Tiliboo-afrobeat.com

... Nederlands woord en klik `Zoek` Zoek. De TaalApp ... Dutch - Wikipedia ... . Lees over de nieuwe TaalApp. TaalApp. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is ... Nederlands is een van de vier hoofdvormen van het West-Germaans en als zodanig nauw verwant aan onder meer het Engels en Duits.Samen met het Nedersaksisch, Nederduits en Hoogd ... nationaliteit: Nederlands / Nederlandse | Genootschap Onze ... ... .Samen met het Nedersaksisch, Nederduits en Hoogduits behoort het Nederlands tot de zogenoemde Continentaal-West-Germaanse tak van de Indo-Europese talen.. Schema. Indo-Europees. Germaans. West-Germaans. Nederfrankisch. Nederlands (Afrikaans, Nederlands-gebaseerde ... De grati...

INFORMATIE

AUTEUR
Danielle de Smet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Het handboek Nederlands. Mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid is een boek voor studenten hoger onderwijs die een opfriscursus Nederlands kunnen gebruiken. Het handboek behandelt de theorie rond grammatica, spelling en taalzuivering en spitst zich toe op stijl en communicatieve vaardigheden (lezen, schrijven, luisteren en spreken).Daarenboven bevat het boek vele voorbeelden die de theorie illustreren.Danielle De Smet en Liesbet De Vuyst doceren Nederlands respectievelijk in de opleidingen Communicatiemanagement en Journalistiek van de Arteveldehogeschool.

Wil je het boek lezen?Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danielle de Smet. Lezen Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN