`n Geniale Genius

`n Geniale Genius - Wil'Fred Leonardo Bastiani | Tiliboo-afrobeat.com

...le Genius (Paperback). Vele Hoogbegaafden en HoogSensitieven hebben zelf weinig tot geen kennis van het fenomeen HB-ers en HS-ers wat bij hen ... `n Geniale Genius, Wil'fred Leonardo Bastiani ... ... ... `n Geniale Genius. Vele Hoogbegaafden en HoogSensitieven hebben zelf weinig tot geen kennis van het fenomeen HB-ers en HS-ers wat bij hen speelt. Het beeld dat het fenomeen bij de meeste mensen oproept, is namelijk die van een hoge Intelligentie of Intelligence Quotient. Wilfred Leonardo Bastiani is een geweldige auteur. Download en lees het boek `n Geniale Genius op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U ... `n Geniale Genius | Boekenwinkelonline.be ... . Wilfred Leonardo Bastiani is een geweldige auteur. Download en lees het boek `n Geniale Genius op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt `n Geniale Genius in PDF, ePUB, MOBI. Vele Hoogbegaafden en HoogSensitieven hebben zelf weinig tot geen kennis van het fenomeen HB-ers en HS-ers wat bij hen sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Wil'Fred Leonardo Bastiani
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
`n Geniale Genius.pdf

OMSCHRIJVING

Vele Hoogbegaafden en HoogSensitieven hebben zelf weinig tot geen kennis van het fenomeen HB-ers en HS-ers wat bij hen speelt. Het beeld dat het fenomeen bij de meeste mensen oproept, is namelijk die van een hoge Intelligentie of Intelligence Quotient.Kazimierz Dabrowski geeft met zijn onderzoeken andere inzichten aangaande HoogBegaafdheid en HoogSensitiviteit. Hij breidt dit uit tot een vijftal dimensies. Zijn uitgangspunt hierbinnen is dat emotie de motor van een ieders ontwikkeling is. Dat geldt voor ieder mens, dat geldt nog vele malen sterker bij de HB-er en HS-er. Veel mensen halen deze 5 stadia niet eens, terwijl dit zich juist bij HB-ers en HS-ers op jonge leeftijd kan manifesteren. Hij baseert zich bij dit fenomeen op onder andere op Henri Bergson's intuïtieve intelligentie en Søren Kierkegaard's ''Existionalisme''. Dat laatste brengt Dabrowski in relatie met depressies bij HB-ers en HS-ers.Wat kunnen we van dit boek leren ? De inzichten vanuit het fenomeen kunnen de HB-er en HS-er en de omgeving dichter bij elkaar brengen. Uiteen gezet middels een tweetal discussies met ervaringen in een breed perspectief weergegeven. Herkenning en daarmee bewustwording komt van binnenuit het individu zelf. Dat is de voornaamste stap. Daarna onze directe omgeving.

Wil je het boek lezen?`n Geniale Genius in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wil'Fred Leonardo Bastiani. Lezen `n Geniale Genius Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN