Ken je sport - De NBA

Ken je sport - De NBA - Michael de Medeiros | Tiliboo-afrobeat.com

... is de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld ... Vind ken uw sport in Sport op Marktplaats ... . De serie Ken je Sport belicht op fascinerende wijze de meest bekende en geliefde sporten. Elke titel informeert met een schat aan feiten nader over de sport, legt de spelregels uit en beschrijft gedetailleerd hoe de competities verlopen. De NBA is de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld. De serie Ken je Sport belicht op fascinerende wijze de meest bekende en geliefde sporten. Elke titel informeert met een schat aan feiten nader o ... bol.com | Ken je sport - De NBA, Michael de Medeiros ... ... . Elke titel informeert met een schat aan feiten nader over de sport, legt de spelregels uit en beschrijft gedetailleerd hoe de competities verlopen. Met behulp van tabellen, kaarten en kaders kunne 60 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met ken uw sport! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Ro...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael de Medeiros
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ken je sport - De NBA.pdf

OMSCHRIJVING

De NBA is de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld. De serie Ken je Sport belicht op fascinerende wijze de meest bekende en geliefde sporten. Elke titel informeert met een schat aan feiten nader over de sport, legt de spelregels uit en beschrijft gedetailleerd hoe de competities verlopen. Met behulp van tabellen, kaarten en kaders kunnen lezers de geschiedenis van elk kampioenschap volgen en meer te weten komen over de legendarische sterren. Met daarnaast nog eens aansprekende actiefotos, boeiende diagrammen, hoogtepunten en een quiz biedt iedere titel uit deze serie een afgerond informatiepakket.

Wil je het boek lezen?Ken je sport - De NBA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael de Medeiros. Lezen Ken je sport - De NBA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN