Het grote Sinterklaas kookboek

Het grote Sinterklaas kookboek - Yolanda van der Jagt | Tiliboo-afrobeat.com

...te Sinterklaas Kookboek is tegelijkertijd tijdloos en eigentijds, nostalgisch en vernieuwend ... My happy kitchen leest: Het Grote Sinterklaas Kookboek ... ... . De makers, met aan het roer food rebel Anneke Ammerlaan en kookwonder Yolanda van der Jagt, zijn stuk voor stuk fervente Sinterklaasvierders en de pret spat dan ook van elke bladzijde. Toon meer Toon minder. Het idee van een Sinterklaas kookboek vind ik erg leuk! Als je het boek in je handen hebt, heb je ook echt het idee dat je het Grote Boek van Sinterklaas in je handen hebt door de rode stoffen kaft met gouden glimmende letters. Op de foto zie je ook nog wat foto's op de kaft, dit is een losse omslag. De inhoudsopgave ... Het grote Sinterklaas Kookboek - recensie ... . Op de foto zie je ook nog wat foto's op de kaft, dit is een losse omslag. De inhoudsopgave is kort maar krachtig ... Het Grote Sinterklaas Kookboek. Met 'Het Grote Sinterklaas Kookboek' maak je elk jaar van Sinterklaas een onvergetelijk festijn, dat al ruim voordat de stoomboot uit Spanje is aangekomen begint en nog doorbruist als de laatste zelfgemaakte pepernoot allang is opgeknabbeld. Het Grote Sinterklaas Kookboek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Yolanda van der Jagt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het grote Sinterklaas kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met de bestseller 'Het Grote Sinterklaas Kookboek' maak je elk jaar van Sinterklaas een onvergetelijk festijn, dat al ruim voordat de stoomboot uit Spanje is aangekomen begint en nog doorbruist als de laatste zelfgemaakte pepernoot allang is opgeknabbeld. Met meer dan 100 vrolijke recepten voor en geïnspireerd door Sinterklaas - van schoencadeautjes tot klassieke gevulde speculaas, van discosuikerharten voor hippe kids tot een Sintborrel voor de groten - beleef je elk jaar de allerlekkerste pakjesavond ooit! Maak zelf een aftelkalender voor die spannende dagen tot de intocht, eetbare pakjes voor in je surprise of het paellarecept van Sinterklaas zelf. Op het heerlijk avondje ga je eerst met zijn allen om de tafel voor een pan hartige hachee of lounge je op de bank met Sint-tapas, waarna het zelfgemaakte strooigoed je om de oren vliegt. En na pakjesavond gaat het feest ook nog even door! Met dit boek als hulpje hak je al die overgebleven wortels voor het paard de pan in, maak je moeiteloos iets creatiefs met de restjes chocoladeletters. Het Grote Sinterklaas Kookboek is tegelijkertijd tijdloos en eigentijds, nostalgisch en vernieuwend.De makers, met aan het roer food rebel Anneke Ammerlaan en kookwonder Yolanda van der Jagt, zijn stuk voor stuk fervente Sinterklaasvierders en de pret spat dan ook van elke bladzijde.

Wil je het boek lezen?Het grote Sinterklaas kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yolanda van der Jagt. Lezen Het grote Sinterklaas kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN