Hendrik Groen - Leven En Laten Leven (luisterboek)

Hendrik Groen - Leven En Laten Leven (luisterboek) - Hendrik Groen | Tiliboo-afrobeat.com

... auteur Hendrik Groen. Hendrik Groen publiceerde zijn eerste dagboek in 2014 ... Download PDF Hendrik Groen - Leven En Laten Leven ... ... .Pogingen iets van het leven te maken werd een groot succes: er is een heuse Hendrik Groen-fanclub, de vertaalrechten zijn verkocht aan meer dan 35 landen, er is een tv-serie van gemaakt en het is bewerkt tot een toneelstuk. Ook zijn tweede dagboek Zolang er leven is werd een bestseller. Hendrik Groen publiceerde zijn eerste dagboek in 2014. Pogingen iets van het leven te maken werd een groot succes: er is een heus ... Leven en laten leven [6 CD luisterboek] - Hendrik Groen ... ... . Pogingen iets van het leven te maken werd een groot succes: er is een heuse Hendrik Groen-fanclub, de vertaalrechten zijn verkocht aan meer dan 35 landen, er is een tv-serie van gemaakt die werd uitgezonden door omroep MAX, het is bewerkt tot een theaterstuk door Bos Theaterproducties, én het boek kreeg de NS Publieksprijs 2016. Leven en laten leven - Hendrik Groen Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, gesc...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Groen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hendrik Groen - Leven En Laten Leven (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

In Leven en laten leven had Arthur Ophof zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre landen, staat hij vier keer in de week in de file van Purmerend naar Breukelen én in de file van Breukelen naar Purmerend. Groots en meeslepend kun je zijn uitgebluste, kinderloze huwelijk en zijn autovrije hofje voor de deur niet noemen. De vrijdagmiddagen met zijn drie vrienden zijn nog het enige hoogtepunt van de week. En hij wordt vijftig, dus de tijd begint te dringen.Maar als zijn werkgever hem "helaas' moet ontslaan en hij eer een riante ontslagvergoeding uit weet te slepen, openen zich onverwachts mooie perspectieven op een geheel nieuw leven…Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen.

Wil je het boek lezen?Hendrik Groen - Leven En Laten Leven (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Groen. Lezen Hendrik Groen - Leven En Laten Leven (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN