Hardware voor ICT-support

Hardware voor ICT-support - Hans van Rheenen | Tiliboo-afrobeat.com

...re voor ICT-support (Paperback). Dit boek gaat over het installeren en onderhouden van hardware en is opgebouwd uit vijf delen:* Deel 1 De ... Hardware voor ICT-support | Reinders Oisterwijk B.V. ... ... MBO-ICT - Hardware voor ICT-support (Paperback). Dit boek gaat over het installeren en onderhouden van hardware. Het geeft invulling aan de volgende... Koop Hardware voor ICT-support van Rheenen, H. van met ISBN 9789057523953. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Hardware voor ICT support 9789057523953. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands stud ... Bureau ISBN - Hardware voor ICT-support ... . Studystore.nl Hardware voor ICT support 9789057523953. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Rheenen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hardware voor ICT-support.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over het installeren en onderhouden van hardware en is opgebouwd uit vijf delen:* Deel 1 De computer* Deel 2 Processorgestuurde devices* Deel 3 Randapparatuur* Deel 4 Internet of Things* Deel 5 Elektrotechniek* Deel 5 Behandelen van incidentmeldingenBelangrijk naast dit boek zijn de vrij toegankelijke, digitale praktijkopdrachten. Deze bieden de mogelijkheid om de lesstof in de praktijk toe te passen.

Wil je het boek lezen?Hardware voor ICT-support in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Rheenen. Lezen Hardware voor ICT-support Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN