Fietsen rond Het Kanaal

Fietsen rond Het Kanaal - Kees Swart | Tiliboo-afrobeat.com

... rond Het Kanaal is een tweedelige gids, bedoeld voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen ... Fietsen rond Het Kanaal - Home | Facebook ... . De route verbindt alle veerhavens aan de Engelse en Franse Kanaalkust. Zo kan een groot of klein rondje rond Het Kanaal gereden worden door voor een verderweg of dichterbij gelegen overtocht tussen Engeland en Frankrijk te kiezen. Fietsen rond het Kanaal. Deel 1 volgt de Engelse Kanaalkust. Alle veerhavens aan deze kust zijn in de route opgenomen, zodat op verschillende plekken overgestoken kan word ... Fietsroute Europa: Fietsen rond het kanaal - Handige tips ... . Alle veerhavens aan deze kust zijn in de route opgenomen, zodat op verschillende plekken overgestoken kan worden om terug te fietsen langs de Franse Kanaalkust. De hoofdroute van Dover naar Plymouth is ruim 700 km lang. Zo'n 200 km is helemaal autovrij. Over fietsen rond Het kanaal. Gemaakte fietstocht: Circa 850 kilometer fietsen in veertien dagen van Harwich naar Plymouth. De tocht kan ook in Dover gestart worden. Zwaarte / moeilijkheidsgraad: Eerst makkelijk, later soms pittig vanwege steile klims, die echter nooit la...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Swart
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen rond Het Kanaal.pdf

OMSCHRIJVING

Fietsen rond Het Kanaal is een tweedelige gids, bedoeld voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen. De route verbindt alle veerhavens aan de Engelse en Franse Kanaalkust. Zo kan een groot of klein rondje rond Het Kanaal gereden worden door voor een verderweg of dichterbij gelegen overtocht tussen Engeland en Frankrijk te kiezen. Uiteraard kan ook alleen een stuk van de Engelse of Franse kust gefietst worden.Deel 1, waarin het Engelse deel van de route wordt beschreven, zal begin 2015 verschijnen. De hoofdroute begint in Dover en eindigt na 700 km in Plymouth, waar veerboten naar het Franse Roscoff varen. Dover is per boot goed bereikbaar vanuit Duinkerke of Calais. Voor degenen die liever van Hoek van Holland naar Harwich varen, is een 250 km lange route van Harwich naar de Kanaalkust beschreven.Deel 2, dat in 2016 verschijnt, beschrijft het Franse deel van de route: 1500 km vanaf Roscoff in Bretagne tot aan de Nederlandse grens.Zowel in Engeland als Frankrijk worden soms bewegwijzerde routes gevolgd, zoals route 2 van het Britse National Cycle Network en de Frans-Engelse Tour de Manche, maar net zo vaak wordt gekozen voor alternatieve routes wanneer bewegwijzerde routes minder geslaagd zijn of geheel ontbreken; natuurlijk steeds langs rustige binnenwegen of fietspaden.Krijtrotsen, stranden, getijden, indrukwekkende kastelen, pittoreske plaatsen met een vaak bizarre geschiedenis: zo uniek als de Kanaalkust is, zo bijzonder is deze route.

Wil je het boek lezen?Fietsen rond Het Kanaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Swart. Lezen Fietsen rond Het Kanaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN