DE TABAKSBRUID MIDPRICE

DE TABAKSBRUID MIDPRICE - Deeanne Gist | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij DE TABAKSBRUID MIDPRICE. Ik vond dit nou echt een leuk boek! Het is goed geschreven ... Frank derie Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . De karakters worden goed omschreven en je ziet de karakterontwikkeling. Er vinden niet heel veel gebeurtenissen plaats, maar alles wordt boeiend verteld en uitgewerkt. Het is niet saai maar greep me vanaf de eerste bladzijde. Een aanrader! DE TABAKSBRUID MIDPRICE (Paperback). Amerika, zeventiende eeuw. In de haven ligt een schip vol bruiden , vrouwen uit het bezette Engeland die op zoek... Deeanne Gist - De Tabaksbruid Midprice Het boek De Tabaksbruid Midprice van de auteur De ... Boekenbalie shop ... ... Deeanne Gist - De Tabaksbruid Midprice Het boek De Tabaksbruid Midprice van de auteur Deeanne Gist is 5 maal gevonden, 1 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Tabaksbruid Midprice" is nieuw te koop vanaf € 21,99 bij Bol.com. "De Tabaksbruid Midprice" is tweedehands te koop vanaf € 12...

INFORMATIE

AUTEUR
Deeanne Gist
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
DE TABAKSBRUID MIDPRICE.pdf

OMSCHRIJVING

Amerika, zeventiende eeuw. In de haven ligt een schip vol ‘bruiden’, vrouwen uit het bezette Engeland die op zoek zijn naar een beter leven bij een kolonist. De prijs: een kist tabak voor de kapitein.Drew O’Connor heeft net zijn vrouw verloren en zit niet te wachten op een nieuwe echtgenote. Wel zoekt hij een huishoudster en oppas voor zijn kleine zusje. Het toeval scheept hem op met de beeldschone, maar opvliegende Constance. Deze aanwinst blijkt al gauw een roodharige kat in de zak.

Wil je het boek lezen?DE TABAKSBRUID MIDPRICE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deeanne Gist. Lezen DE TABAKSBRUID MIDPRICE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN