Zorgdomotica

Zorgdomotica - Hoof, Joost van | Tiliboo-afrobeat.com

...en van zorgdomotica zijn een infrarood- of bewegingssensor, eventueel gekoppeld aan camera's, waardoor een zorgverlener kan bepalen of er hulp nodig is ... Wie zijn wij - zorgdomotica - De Heer Medicom - Over ons ... . Of een bedmat die een signaal afgeeft zodra iemand het bed verlaat of ingaat. Slim en duurzaam. Van den Pol helpt organisaties om duurzamer te worden. Bij onze oplossingen staat rendement voor klanten altijd centraal. Duurzaamheid moet passen in een gezonde, op continuïteit gerichte bedrijfsvoering. Zorgdomotica is de inzet van technische hulpmiddelen in een huiselijke omgeving. Deze hulpmiddelen hebben als doel het vergroten van de veiligheid en ... Domotica - Zetacom ... . Zorgdomotica is de inzet van technische hulpmiddelen in een huiselijke omgeving. Deze hulpmiddelen hebben als doel het vergroten van de veiligheid en zelfredzaamheid van cliënten. Zowel overdag als in de nacht. Mensenwerk. Zorg is mensenwerk en dat moet het ook blijven. Maar technische hulpmiddelen kunnen de zorg veiliger en prettiger maken. Met Sonevo, het centrale IP-platform dat in v...

INFORMATIE

AUTEUR
Hoof, Joost van
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zorgdomotica.pdf

OMSCHRIJVING

Zorgdomotica 1e druk is een boek van Eveline Wouters uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031392322 Mensen worden steeds ouder en blijven in absolute zin langer gezond. Ook ouderen willen graag baas zijn over hun leven en daar hoort ook bij het kunnen blijven wonen in het huis waar ze vaak al jaren wonen en zich thuis voelen. Tegelijkertijd hebben ouderen op latere leeftijd meer hulp nodig bij de dagelijkse activiteiten en krijgen vaak ook diverse grotere en kleinere beperkingen ten aanzien van hun gezondheid te verduren. Het aantal jongere mensen dat hulp kan verlenen neemt juist af. De tijd is dan ook rijp voor slimme technologie, waar zorgdomotica er een van is. Wat wordt eigenlijk bedoeld met zorgdomotica? Wat kan men ermee en wat niet? Wie heeft er iets aan en hoe verandert het werk van de installateur en de zorgverlener erdoor? Hoe kan bevorderd worden dat de toepassing ervan succesvol verloopt? Welke ervaringen zijn er al mee? Op deze en andere vragen wordt in dit boek antwoord gegeven. Zorgdomotica is geschreven voor iedereen die te maken heeft of krijgt met zorgdomotica: zowel de mensen die nu en in de toekomst als zorgverlener werken, als zij die zich juist met de ontwikkeling en installatie van technologie (gaan) bezighouden. Want een ding is zeker: de demografische en sociaal-economische veranderingen vragen om slimme en innovatieve oplossingen, en dat betekent tevens slim samenwerken tussen de verschillende disciplines. Op die manier wordt zorgdomotica een succes en is het mogelijk een kwalitatief goede of zelfs betere zorg te bereiken.

Wil je het boek lezen?Zorgdomotica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hoof, Joost van. Lezen Zorgdomotica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN