Sofia draagt altijd zwart

Sofia draagt altijd zwart - Paolo Cognetti | Tiliboo-afrobeat.com

...fia zou zo graag gelukkig zijn, maar draagt toch altijd zwart ... Sofia draagt altijd zwart | Boeken ... . Op haar tiende droomt ze er nog van het liefje van een piraat te worden, maar op haar zestiende neemt ze een overdosis pillen en wordt ze opgenomen in een kliniek. Grissen, Bettina - Cognetti, Paolo - Altijd op de vlucht Paolo Cognetti is bij ons bekend door zijn boeken De acht bergen en De buitenjongen. Een van zijn eerdere boeken, Sofia draagt altijd zwart is al eens eerder uitgegeven, maar zijn nieuwe uitgever De Bezige Bij vond het tijd voor een heruitgave. [Recensie] Sofia groeit op in een buitenwijk van Milaan. So ... Tzum | Recensie: Paolo Cognetti - Sofia draagt altijd ... ... . [Recensie] Sofia groeit op in een buitenwijk van Milaan. Sofia draagt altijd zwart. `De beste roman van 2012 , oordeelden maar liefst vijf Italiaanse kranten over Sofia draagt altijd zwart. Trefzeker en invoelend beschrijft Paolo Cognetti de moeizame coming of age van de onweerstaanbare Sofia. Ze is onaangepast, breekbaar, stoer...

INFORMATIE

AUTEUR
Paolo Cognetti
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Sofia draagt altijd zwart.pdf

OMSCHRIJVING

‘De beste roman van 2012’, oordeelden maar liefst vijf Italiaanse kranten over Sofia draagt altijd zwart. Trefzeker en invoelend beschrijft Paolo Cognetti de moeizame coming of age van de onweerstaanbare Sofia. Ze is onaangepast, breekbaar, stoer, tegendraads, bang, brutaal, verlegen – een personage om verliefd op te worden. Sofia kruipt onder je huid en laat je niet meer los.Op haar tiende droomt Sofia ervan het liefje van een piraat te zijn, op haar zestiende neemt ze een overdosis pillen en wordt ze opgenomen in een kliniek, en op haar achttiende volgt ze een prestigieuze theateropleiding in Rome, om vervolgens in New York te belanden als een van de vele jonge actrices die hopen ontdekt te worden. Dat is het verhaal van Sofia, die altijd zwart draagt.

Wil je het boek lezen?Sofia draagt altijd zwart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paolo Cognetti. Lezen Sofia draagt altijd zwart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN