Sluit je ogen

Sluit je ogen - John Verdon | Tiliboo-afrobeat.com

...it je ogen wordt de psycholoog Joe betrokken bij een onderzoek op een dubbele moord op een boerderij ... Sluit je ogen van Michael Robotham | Boek en recensies ... ... . Samen met de lezer gaat hij op zoek naar de dader van deze vreemde moord. Bij de politie meldt zich een deskundige die zegt samengewerkt te hebben met Joe maar Joe kent hem alleen maar als een oud student en zijn ervaringen zijn niet goed. Sluit je ogen. Op een afgelegen boerderij worden de lichamen van een moeder en haar dochter gevonden. De een is toegetakeld met meerdere messteken, de ander ligt er sereen bij. Psycholoog Joe O'Loughl ... Sluit je ogen - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . De een is toegetakeld met meerdere messteken, de ander ligt er sereen bij. Psycholoog Joe O'Loughlin wordt tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek als een van zijn voormalige studenten het werk van de politie in de weg zit door gevoelige informatie aan de pers te le...

INFORMATIE

AUTEUR
John Verdon
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sluit je ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge bruid wordt op haar trouwdag onthoofd aangetroffen. De politie verdenkt de Mexicaanse tuinman, maar de moeder van het slachtoffer - een steenrijke, kille schoonheid - gelooft er niets van en neemt contact op met ex-rechercheur Dave Gurney. Een paar maanden na zijn laatste opdracht, die hem bijna het leven kostte, probeert Dave zich juist weer te voegen naar het rustige leven van een pensionado. Maar deze moordzaak wekt zijn nieuwsgierigheid, omdat er geen enkel spoor van de dader lijkt te zijn. Helemaal niets..

Wil je het boek lezen?Sluit je ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Verdon. Lezen Sluit je ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN