Schrijvers op reis

Schrijvers op reis - Abdelkader Benali | Tiliboo-afrobeat.com

...et boek: Schrijvers op reis voor slechts € 9 ... Deborah Marcero Met Roos op reis - Boeken en Schrijvers ... ... .90 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Schrijvers op reis op Ramsj.nl Schrijvers op reis : Privé-domein gaat op vakantie : verhalen. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Inhoud: Bloemlezing van verhalen van nederlandstalige hedendaagse schrijvers.. - De reeks 'Privé-domein' is het literaire paradepaard van De ... Schrijvers op Reis - Privé-domein gaat op ... Schrijvers op reis - Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië ... ... Schrijvers op Reis - Privé-domein gaat op vakantie **** De Arbeiderspers; 264 pagina's; euro 19,95. Het schrijven van romans gebeurt meestal in de afzondering van studeerkamers. Een werkzaam leven in bespiegelende stilte is moeilijk te combineren met de reuring van een reizend bestaan, tenzij je Cees Nooteboom bent of Tomm...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdelkader Benali
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Schrijvers op reis.pdf

OMSCHRIJVING

Privé-domein is volgens menig connaisseur de mooiste autobiografische reeks van de Lage Landen. Dat willen we nog eens dubbel en dwars onderstrepen met Schrijvers op reis, een grensoverschrijdende collectie reisavonturen van schrijvers uit het Nederlandstalige fonds van De Arbeiderspers en Privé-domein. De lezer lift mee met een excellent, door de wol geverfd reisgezelschap bestaande uit Abdelkader Benali, Marion Bloem, Onno Blom, Ad ten Bosch, Anna Enquist, Eva Gerlach, Ronald Giphart, Luuk Gruwez, A.F.Th. van der Heijden, Joke J. Hermsen, Guido van Heulendonk, Arthur Japin, Atte Jongstra, Corine Kisling, Herman Leenders, Tessa de Loo, Ilja Leonard Pfeijffer, Rob Schouten, Pauline Slot, Rosita Steenbeek, Christophe Vekeman, Paul Verhuyck, Arjan Visser, Christiaan Weijts, Koos van Zomeren en Joost Zwagerman. Zij memoreren de eerste, mooiste en ergste verblijven buitengaats en voeren ons van Amsterdam naar Marokko, van Utrecht naar Vila Pouca, van Paramaribo naar Venetië, van Griekenland naar Colombia, van Indonesië naar Letland, van Londen naar Speedwell Cavern, van Frankrijk naar Albanië, van Genua naar Gifhorn, van Sussex naar Gargano, van Monschau naar Mortsel, van Herwijnen naar Bergen aan Zee, van Werkendam tot Hank. Het resultaat is een meer dan uitstekend alternatief voor een avondje vakantiedia’s kijken bij de buren.

Wil je het boek lezen?Schrijvers op reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdelkader Benali. Lezen Schrijvers op reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN