Regenboogreeks 3 - De klok

Regenboogreeks 3 - De klok - Iris Murdoch | Tiliboo-afrobeat.com

...ogreeks 3 - De klok (Paperback). Met The Bell (1958) vestigde Iris Murdoch definitief haar naam als een van de beste Engelstalige schrijvers ... Vind mysterieuze klok in Antiek | Klokken op Marktplaats ... . De... Regenboogreeks 3 - De klok. Iris Murdoch. Met The Bell (1958) vestigde Iris Murdoch definitief haar naam als een van de beste Engelstalige schrijvers. De roman over een groep mensen die - ver van de drukke wereld - tot rust wil komen in de religieuze gemeenschap Imber Court is tegelijk geestig en serieus. Regenboogreeks 3 - De klok (eBook) Hallo! Op zoek naar een Regenboogreeks 3 - De klok-boek geschreven door auteur Iris Murdoch? Registreer ... Regenboogreeks 3 - De klok - lees-goed.nl - voor het ... ... . Regenboogreeks 3 - De klok (eBook) Hallo! Op zoek naar een Regenboogreeks 3 - De klok-boek geschreven door auteur Iris Murdoch? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Met The Bell (1958) vestigde Iris Murdoch definitief haar naam als een van de beste Engelsta...

INFORMATIE

AUTEUR
Iris Murdoch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Regenboogreeks 3 - De klok.pdf

OMSCHRIJVING

Met The Bell (1958) vestigde Iris Murdoch definitief haar naam als een van de beste Engelstalige schrijvers. De roman over een groep mensen die – ver van de drukke wereld – tot rust wil komen in de religieuze gemeenschap Imber Court is tegelijk geestig en serieus. Murdoch combineert in deze roman een uiterst ingenieuze plot met een scherpe blik op de menselijke geest. Centraal in dit verhaal staan Dora, die haar man heeft verlaten, en Michael, de geestelijk leider van Imber Court. Hij is homoseksueel en wordt onmiddellijk verliefd op de jonge student Toby, die een paar maanden op Imber Court komt werken voor hij naar de universiteit gaat. Murdoch schrijft met veel compassie over Michael en zijn verliefdheid. The Bell verscheen in 1961 in een vertaling van Hella S. Haasse als De klok.Dit derde deel van de Regenboogreeks bevat een nawoord van Murdoch-kenner Doeke Sijens.

Wil je het boek lezen?Regenboogreeks 3 - De klok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iris Murdoch. Lezen Regenboogreeks 3 - De klok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN