Leningrad

Leningrad - Anna Reid | Tiliboo-afrobeat.com

...ad kan verwijzen naar: . De vroegere naam (1924-1991) van Sint-Petersburg; De oblast Leningrad; Het beleg van Leningrad; Leningrad (film), Russische film uit 2009 De Leningrad-symfonie van Dmitri Sjostakovitsj; Leningrad (lied), lied van Billy Joel Leningrad (oorlogsschip), een Russisch oorlogsschip uit de Tweede Wereldoorlog Leningrad (band), een Russische punkrockband opgericht in 1997 Sint-Petersburg (Russisch: Санкт-Петербург, Sankt-Peterboerg) is een stad in het noordwesten van Rusland ... Billy Joel - Leningrad Lyrics | AZLyrics.com ... .Het is na Moskou de grootste stad van het land en een belangrijk industrieel, wetenschappelijk en cultureel centrum. De stad is gelegen in een deltagebied aan de monding van de rivier de Neva in de Nevabaai, het oostelijkste deel van de Finse Golf. Leningrad and many of its suburbs were rebuilt over the post-war decades, partially according to pre-war plans. The 1948 general plan for Len ... Siege of Leningrad - HISTORY ... .Het is na Moskou de grootste stad van het land en een belangrijk industrieel, wetenschappelijk en cultureel centrum. De stad is gelegen in een deltagebied aan de monding van de rivier de Neva in de Nevabaai, het oostelijkste deel van de Finse Golf. Leningrad and many of its suburbs were rebuilt over the post-war decades, partially according to pre-war plans. The 1948 general plan for Len...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Reid
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leningrad.pdf

OMSCHRIJVING

In Leningrad laat Anna Reid aan de hand van persoonlijke verhalen van direct betrokkenen zien hoe het dagelijks leven in die belegerde stad eruitzag. Reid putte uit dagboeken van inwoners en officiële staatsdocumenten, en ze sprak met overlevenden. Ze schrijft over het meisje dat in haar dagboek koel registreert hoe een familielid verhongert en over de musici van het stadsorkest die, terwijl ze zelf de hongerdood voelen naderen, doorspelen om het moreel van de mensen te sterken.

Wil je het boek lezen?Leningrad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Reid. Lezen Leningrad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN