Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer

Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer - S. Donaldson | Tiliboo-afrobeat.com

...kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer (Paperback) ... Thrilleraanbod (D-E-F) op Internetboekenwinkel Boekenbytes ... . Ruim twee decennia geleden verscheen de eerste kroniek van Thomas Covenant, de... De kronieken van Thomas Covenant. De kronieken van Thomas Covenant zijn Donaldsons bekendste boeken. Ze verhalen over de ooit gelukkig getrouwde, maar nu cynisch geworden lepralijder Thomas Covenant, die in een alternatieve wereld belandt, waar hij als de opvolger van de held Berek Halfhand wordt gezien. Hoewel hij zich verzet tegen zijn status als held, wordt doo ... Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer ... ... . Hoewel hij zich verzet tegen zijn status als held, wordt door hij betrokken in het ... Originele titel: The Chronicles of Thomas Covenant: Fatal Revenant Auteur: Donaldson, Stephen Uitgever: Luitingh-Sijthoff Verschijningsdatum origineel: 2007 Serie: Laatste Kronieken van Thomas Covenant 2 ISBN: 9789024552252 Subgenre: Epische Fantasy Leeftijdscategorie: Volw...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Donaldson
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer.pdf

OMSCHRIJVING

Ruim twee decennia geleden verscheen de eerste kroniek van Thomas Covenant, de Ongelovige: De vloek van Heer Veil, over een man in onze tijd, afkomstig van deze wereld, Thomas Covenant, die door zijn vrouw in de steek wordt gelaten als bij hem een reeds uitgebannen, zeldzame ziekte wordt geconstateerd. Thomas Covenant komt ten val, letterlijk, en wordt in bewusteloze toestand getransporteerd naar een wereld waar de slag om het Land woedt. Daar wordt hij gedood in het bijzijn van zijn geliefde vrouw - zowel in de echte wereld als in het Land - Linden Avery. In Spook van weleer is er nog steeds van alles mis in het Land. Als het verhaal opent - met een heuse klapper - bevindt Linden Avery zich nog steeds in het Land, waar ze op zoek is naar haar vermiste autistische zoon, Jeremiah. Vanaf de kantelen van de vesting die wordt belegerd door de naar macht hongerende Demondim, ziet Linden haar zoon in gezelschap van Thomas Covenant voor een grote groep achtervolgers uit rijden. En dat terwijl zij zeker weet dat Thomas Covenant dood is en Jeremiah gevangengenomen is door de verachtelijke Heer Veil. Nog vreemder wordt het als de beide mannen de vesting bereiken en haar in elk opzicht afstandelijk te woord staan, haar verbieden hen aan te raken en geen enkele affectie tonen. Algauw wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt. Avery's strijd om het Land van Heer Veil te verlossen, levert vele vragen op. De enige redding lijkt gelegen in het vinden van een geheime voorraad Aardkracht, de enige manier voor Avery om te overleven en ooit naar de Aarde terug te keren.

Wil je het boek lezen?Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Donaldson. Lezen Laatste kronieken van Thomas Covenant / 2 Spook van weleer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN