HULP IN ZICHT

HULP IN ZICHT - Marieke Proper | Tiliboo-afrobeat.com

...enst In-Zicht biedt hulp en begeleiding bij het oplossen van kleine en grote problemen ... bol.com | HULP IN ZICHT, Marieke Proper | 9789463455107 ... ... . Het werk van stichting bestaat voor grootste deel van de tijd uit de begeleiding van mensen met complexe schuldenproblematiek. Geschreven bij Hulp in zicht! Dit boek was precies wat ik zocht. Het geeft handvatten voor als jouw dierbare kampt met een verslaving of psychische problemen. Dat is nodig, want je weet soms niet te handelen en machteloosheid is slopend. Het boek geeft opties hoe je iemand kunt helpen (ipv redden). Hulp in zicht. Als een ... Broekhuis | Hulp in zicht, Marieke Proper ... . Het boek geeft opties hoe je iemand kunt helpen (ipv redden). Hulp in zicht. Als een dierbare kampt met psychische problemen of verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op de naasten. Er komt veel op je... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,80 MB BESTANDSN...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Proper
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
HULP IN ZICHT.pdf

OMSCHRIJVING

Als iemand kampt met psychische problemen of een verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op jou als naaste. Je wilt hem of haar helpen en hebt al veel geprobeerd. Je weet vaak niet mee hoe. De ander niet goed kunnen helpen kan je een uiterst machteloos gevoel geven. Daarnaast staat de relatie onderling vaak onder druk en kan het contact tussen jullie beiden veel stress geven.Wat kun je doen als jij je ernstig zorgen maakt? Waar vind je de juiste hulp? Wat kan je doen met eventuele schuldgevoelens, angsten of boosheid? Hoe kan je jullie contact verbeteren? En wat doe je dan met het verstoorde vertrouwen in de ander? Allemaal vragen waar ik antwoord op geef in dit handboek voor naasten en familieleden. "Dit boek was precies wat ik zocht. Het geeft handvatten voor als jouw dierbare kampt met een verslaving of psychische problemen. Dat is nodig, want je weet soms niet te handelen en machteloosheid is slopend. Het boek geeft opties hoe je iemand kunt helpen (i.p.v. redden). Wat is goed voor jou en voor je dierbare? Dat weet je soms zelf niet meer en daarom is een leidraad heel fijn. De schrijfster is tevens ervaringsdeskundige, waardoor ze precies weet waar ze over schrijft.' Aldus een lezerMarieke Proper is naast ervaringsdeskundige op dit gebied ook relatie-therapeut en counselor bij verslaving. Ze is auteur van de boeken Red Je Relatie (2018) en In De Ban Van De Tweelingziel (2018) en de Hereniging (2019).

Wil je het boek lezen?HULP IN ZICHT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Proper. Lezen HULP IN ZICHT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN