Handelingsgericht werken

Handelingsgericht werken - Noelle Pameijer | Tiliboo-afrobeat.com

...ngsgericht werken (HGW) wil de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding van alle leerlingen verbeteren ... bol.com | Handelingsgericht werken in passend onderwijs ... ... . Het is een systematische manier van werken, waarbij het aanbod afgestemd is op de onderwijsbehoeften en de basisbehoeften van de leerlingen. Handelingsgericht werken (HGW) Handelingsgericht werken wil de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding van alle leerlingen verbeteren. HGW wil adaptief onderwijs concreet maken.. HGW gaat uit van zeven principes, die er met elkaar voor zorgen dat de onderwijsbehoeften van de kindere ... Handelingsgericht werken: wat is dat? - VOOP ... .. HGW gaat uit van zeven principes, die er met elkaar voor zorgen dat de onderwijsbehoeften van de kinderen centraal staan en dat er goed afgestemd wordt met het kind en de ouders. Handelingsgericht werken is een boek van Noelle Pameijer uitgegeven bij Acco Uitgeverij B.V.. ISBN 9789492398130 In deze volledig nieuwe en actuele versie van het 'gele' boek HGW een handreiking voor het schoolteam zijn de inhoud en uitgangspunten aanzienlijk veranderd. Zoek je informatie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Noelle Pameijer
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handelingsgericht werken.pdf

OMSCHRIJVING

Handelingsgericht werken is een boek van Noelle Pameijer uitgegeven bij Acco Uitgeverij B.V.. ISBN 9789492398130 In deze volledig nieuwe en actuele versie van het 'gele' boek HGW een handreiking voor het schoolteam zijn de inhoud en uitgangspunten aanzienlijk veranderd. Zo staan doelgericht werken en systematisch evalueren nu op de eerste plaats en is er, naast de onderwijsbehoeften van leerlingen meer aandacht voor hun opvoedbehoeften. De leerling heeft een sterkere positie gekregen en samenwerking met ouders komt nadrukkelijker aan de orde. Door de succesvolle kind-gesprekken wordt de samenwerking met ouders en focus op doelen verder uitgewerkt. Hiermee is Handelingsgericht werken: een handreiking voor het schoolteam weer volledig up-to-date als basisboek HGW.

Wil je het boek lezen?Handelingsgericht werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noelle Pameijer. Lezen Handelingsgericht werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN