Grote kunst voor kleine kenners

Grote kunst voor kleine kenners - Thaïs Vanderheyden | Tiliboo-afrobeat.com

...te Kunst voor Kleine Kenners' leert ze kinderen de Grote Kunst kennen door van elk schilderij haar eigen, creatieve versie te maken ... Grote kunst voor kleine kenners - Home | Facebook ... . Kleine Kenners kunnen in dit prachtige boek haar vrolijke schilderijen vergelijken met het origineel. En op elke pagina op zoek gaan naar de blauwe kever. Grote Kunst voor Kleine Kenners, de Vlaamse Meesters (verlengd!) woensdag 11 september 2019 - zondag 19 april 2020 Kasteel Beauvoorde in Veurne opent de poorten en het kasteelpark voor de prachtige nieuwe expositie "Grote Kunst voor Kleine Kenners, de Vlaamse Meesters". Kom tijdens de krokusvakantie naar de eerste expo van Grote Kunst voor Kleine Kenners! Dit kinderboek van auteur Thaïs Vanderhey ... Grote Kunst voor Kleine Kenners in Kasteel Beauvoorde ... ... . Kom tijdens de krokusvakantie naar de eerste expo van Grote Kunst voor Kleine Kenners! Dit kinderboek van auteur Thaïs Vanderheyden wordt vertaald in een uitdagende doe-expo waarin je op kindermaat kennismaakt met kunst. Acteur Warre Borgmans loodst je met een audiogids doorheen de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Thaïs Vanderheyden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote kunst voor kleine kenners.pdf

OMSCHRIJVING

In de boekenreeks 'Grote Kunst voor Kleine Kenners' leert illustratrice Th ais Vanderheyden kinderen de Grote Kunst kennen door van elk schilderij haar eigen, creatieve versie te maken. Van 10 februari tot 15 april 2018 loopt er in het historische Fort Napoleon in Oostende een kinderexpo rond de succesvolle Grote Kunst voor Kleine Kenners-reeks. 'Grote Kunst voor Kleine Kenners: de kunstroof' geeft bezoekers de kans om zich op creatieve én geestige manier te verdiepen in de moderne kunstgeschiedenis. Acteur Warre Borgmans leent zijn stem aan deze doe-expo en loodst je aan de hand van een audiogids met enkele unieke vertellingen doorheen de geschiedenis van de schilderkunst. De bezoekers ontpoppen zich tot echte speurneuzen, want één van de schilderijen werd gestolen! Ga op zoek naar aanwijzingen in het Fort en vind zo het schilderij terug! De spannende zoektocht brengt je tot in de kelders en op het dak van het Fort Napoleon, terwijl je manoeuvreert langs een laserparcours en codeschrift ontcijfert. Het tweede boek in de reeks 'Grote Kunst voor Kleine Kenners: Museumschatten' verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling op klein formaat.

Wil je het boek lezen?Grote kunst voor kleine kenners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thaïs Vanderheyden. Lezen Grote kunst voor kleine kenners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN