Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1

Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1 - Peter Janssen | Tiliboo-afrobeat.com

...oneel beheer volgens BiSL / druk 1 (Paperback) ... Opleiding Tactisch Functioneel Beheer - Gladwell Academy NL ... . Bij de ontwikkeling en het onderhoud aan informatiesystemen wordt steeds beter rekening gehouden... Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1 Peter Janssen Bij de ontwikkeling en het onderhoud aan informatiesystemen wordt steeds beter rekening gehouden met de wensen en eisen van de gebruikersorganisatie. Functioneel beheerders zijn niet te benijden. Ze heten de regisseurs van de informatievoorziening te zijn, maar dat geldt alleen in het weekend, als business en ICT er niet zijn. Ook BiSL is niet het gewenste breekijzer. He ... Functioneel Beheerder: Salaris, Vacatures, Opleiding ... ... . Ook BiSL is niet het gewenste breekijzer. Het is gebaseerd op een aantal aannames die in de praktijk vaak onjuist blijken te zijn. BiSL is een standaard in het publieke domein sinds 2005 en wordt beheerd door de ASL BiSL Foundation, voorheen ASL Foundation. Anders dan frameworks als ASL en ITIL ri...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Janssen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1.pdf

OMSCHRIJVING

Bij de ontwikkeling en het onderhoud aan informatiesystemen wordt steeds beter rekening gehouden met de wensen en eisen van de gebruikersorganisatie. Het beschrijven en onderhouden van de functionaliteiten van een informatiesysteem vormt de kern van het vakgebied Functioneel Beheer. In dit boek wordt het vakgebied beschreven aan de hand van het BiSL Framework (Business Information Services Library). Dit framework beschrijft de functioneel beheerprocessen binnen een organisatie op uitvoerend, sturend en richtinggevend niveau. De onderwerpen uit de hoofdstukken 4-7 en 9-12 van dit boek sluiten goed aan op de EXIN-examenspecificaties voor het examen BiSL Foundation. De toevoeging van twee voorbeeldexamens maakt het boek uitstekend geschikt voor zelfstudie ter voorbereiding van dat examen.Peter Janssen is als directeur van het IT-opleidingsinstituut CVA Informatica Opleidingen al meer dan vijfentwintig jaar werkzaam in de IT en heeft daardoor veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van lesmateriaal voor gecertificeerde IT-opleidingen als I-Tracks, ITIL® en Prince2. Dit boek maakt deel uit van een reeks waarin de fundamenten van de hedendaagse informatica worden behandeld. De ICT-reeks kenmerkt zich door een heldere didactische opzet, met name gericht op studenten uit het hoger onderwijs. Daarnaast zijn alle boeken uit de reeks geschikt voor zelfstudie, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van opgaven en voorbeeldexamens. In dezelfde reeks verschenen reeds de boeken IT-servicemanagement volgens ITIL (derde editie), Applicatiebeheer volgens ASL en Projectmanagement volgens Prince2 (tweede editie).Via de website www.pearsoneducation.nl/janssen is aanvullend materiaal verkrijgbaar: uitwerkingen van de opgaven uit elk hoofdstuk, de uitwerkingen van de voorbeeldexamens en de PowerPoint-sheets van de afbeeldingen uit het boek.

Wil je het boek lezen?Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Janssen. Lezen Functioneel beheer volgens BiSL / druk 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN