Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis

Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis - J. Kragten | Tiliboo-afrobeat.com

...er 2,6% van de totale bevolking heeft een dwangstoornis ... Omgaan Met Angst :: Leven met een dwangstoornis ... . Het gaat hierbij om serieuze klachten die zeer beangstigend kunnen zijn. Op de langere termijn kan een onbehandelde dwangstoornis tot allerlei extra problemen leiden: sociaal isolement en ernstige belemmeringen in het gezins- en beroepsleven.Leven met een dwangstoornis verschijnt in de reeks Van A tot ggZ. Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis. De dwangstoornis komt vaker voor dan eerst gedacht we ... Boek: Leven met een dwangstoornis - Geschreven door Sjoerd ... ... . De dwangstoornis komt vaker voor dan eerst gedacht werd. Ongeveer 2,6% van de totale bevolking heeft een... Van A tot ggZ - Leven met een paniekstoornis 1e druk is een boek van Fred Sterk uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031335619 Ongeveer vier op de honderd mensen heeft last van paniekstoornissen, ook wel agorafobie genoemd. Het gaat hierbij om serieuze klachten die zeer beangstigend zijn. ‎De dwangstoornis komt vaker voor dan eerst gedacht werd. ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Kragten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis.pdf

OMSCHRIJVING

De dwangstoornis komt vaker voor dan eerst gedacht werd. Ongeveer 2,6% van de totale bevolking heeft een dwangstoornis.Het gaat hierbij om serieuze klachten die zeer beangstigend kunnen zijn. Op de langere termijn kan een onbehandelde dwangstoornis tot allerlei extra problemen leiden: sociaal isolement en ernstige belemmeringen in het gezins- en beroepsleven.Leven met een dwangstoornis verschijnt in de reeks Van A tot ggZ. De boeken uit deze reeks zijn zowel voor de professional als voor de cliënt uiterst bruikbaar om meer inzicht te krijgen in diverse stoornissen.

Wil je het boek lezen?Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Kragten. Lezen Van A tot ggZ - Leven met een dwangstoornis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN