Relativering van rechtspersoonlijkheid

Relativering van rechtspersoonlijkheid - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...ivering van rechtspersoonlijkheid / c G. van Solinge, C ... Relativering van rechtspersoonlijkheid - CORE ... . D. J. Bulten, M. J. Kroeze e.a. 260: a Deventer : b Kluwer, c 2012. 300: a Vii, 144 p. 490: a Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen v 114: 500: a Voordrachten en discussieverslag van het gelijknamige congres van het Van der Heijden Instituut op 11 en 12 november ... VII, 144 p. This item appears in the following Collection(s) Faculty of Law [17056]; Academic publications [176919] Academic output Radboud University Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen 114 - Relativering van rechtspersoonlijkheid (Hardcover). Het Van der Heijden Instituut werd in... Relativering ... Jurjen Lemstra ... . Het Van der Heijden Instituut werd in... Relativering van rechtspersoonlijkheid. Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen #114. NUR code(s) 827 Ondernemingsrecht Uitgever(s) Wolters Kluwer Nederlan...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Relativering van rechtspersoonlijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Het moderne denken over rechtspersoonlijkheid stamt uit de negentiende eeuw. De toen ontwikkelde theorieën klinken door in de hedendaagse discussies. Aanvankelijk ging de aandacht uit naar de dogmatische duiding van het verschijnsel rechtspersoon zelf.Tegenwoordig ligt de nadruk op de regels die gelden voor de betrokkenen bij de rechtspersoon, waarbij onvermijdelijk inbreuk wordt gemaakt op aard en wezen van het rechtssubject. In de geest van deze tijd wint pragmatisme het daarbij dikwijls van dogmatiek. De rechtspersoonlijkheid wordt als het ware gerelativeerd.Een panel van deskundigen uit wetenschap en praktijk heeft vanuit verschillende invalshoeken aandacht besteed aan de relativering van rechtspersoonlijkheid.

Wil je het boek lezen?Relativering van rechtspersoonlijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Relativering van rechtspersoonlijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN