Onze man in Havana

Onze man in Havana - Graham Greene | Tiliboo-afrobeat.com

...n in Havana (Engels: Our Man in Havana) is een roman uit 1958, geschreven door Graham Greene ... Onze man in Havana - andere talen - Wikipedia ... . Synopsis. Het verhaal speelt zich af in de Cubaanse stad Havana. Het is niet helemaal duidelijk wanneer precies, in ieder geval na de Tweede Wereldoorlog. De hoofdpersoon, Jim Wormold ... Geschreven bij Onze man in Havana. Jim Wormold is stofzuigerhandelaar in Havana, Cuba in de jaren 50. Zijn dochter Milly kost hem handenvol geld. als hij gevraagd wordt om als spion voor Londen te werken, ziet hij kans zijn geldzorgen t ... Recensie van Onze man in Havana (Graham Greene) ... . als hij gevraagd wordt om als spion voor Londen te werken, ziet hij kans zijn geldzorgen te verlichten. Het is waar dat de spionageactiviteiten van Hemingway veel weg hadden van die van Jim Wormold, de stofzuigerverkoper uit Our Man in Havana (1958) van Graham Greene, die verzinsels a...

INFORMATIE

AUTEUR
Graham Greene
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onze man in Havana.pdf

OMSCHRIJVING

Jim Wormold, een Engelse stofzuigerhandelaar, leidt een rustig leventje in het Havana van voor Castro. Zijn enige zorg is zijn tienerdochter Millie, die een dure smaak heeft en aan wie hij geen weerstand kan bieden. Dan wordt hij onverwacht gerekruteerd voor de Engelse inlichtingendienst. Omdat er niets noemenswaardigs gebeurt, verzint hij informatie om ervoor te zorgen dat het geld blijft binnenstromen. Wonderwel weet hij zijn superieuren in Londen ervan te overtuigen dat hij een van hun steragenten is.

Wil je het boek lezen?Onze man in Havana in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Graham Greene. Lezen Onze man in Havana Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN