Loopbaan-ankers

Loopbaan-ankers - E.H. Schein | Tiliboo-afrobeat.com

...pbaanankers kunnen een drijfveer vormen bij keuzes die je in de loop van je carrière maakt ... Loopbaan-ankers door Edgar Schein (Boek) - Managementboek.nl ... . Vaak ben je je niet bewust van je loopbaanankers. Als je echter keuzes maakt die haaks staan op jouw ankers, komen ze aan de oppervlakte omdat het gaat wringen. Carriereankers, test je drijfveren, wat vind je belangrijk in werk. Welke van de 9 carrièreankers van Schein passen het best bij je Schein Edgar H. (2001). Ontdek je werkelijke waarden. Loopbaanankers. Nederlandse vertaling, Uitgeverij N ... Loopbaanankers - carrieretijger.nl ... . (2001). Ontdek je werkelijke waarden. Loopbaanankers. Nederlandse vertaling, Uitgeverij Nieuwezijds. ISBN 9057121190. Waard, de E. (2008). De veldheer en de danseres; Omgaan met je levensverhaal - Over loopbaanadvies en coaching. Garant, Apeldoorn. ISBN-13: 9789044123791. Werkboek loopbaanankers; in het kader van ... Welke baan past bij mij? Om hier een goed antwoord op te kunnen ...

INFORMATIE

AUTEUR
E.H. Schein
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Loopbaan-ankers.pdf

OMSCHRIJVING

"Welke baan past bij je? Je bent zelf degene die hierop een antwoord moet vinden. Om de baan te vinden die bij jou past, doe je er goed aan uit te zoeken wat jij wilt en kunt, want voor je het weet, zit je vast aan een baan die je geen voldoening schenkt. Loopbaanankers helpt je op een systematische manier te ontdekken over welke kwaliteiten jij beschikt en wat je ermee wilt en kunt. Door middel van hulpmiddelen als een loopbaan-oriëntatielijst en een interview met een partner kom je erachter wat jouw loopbaan-anker, een combinatie van je talenten, drijfveren en waarden, nu eigenlijk is. Kennis van je 'anker' is nodig bij het zoeken en vinden van de baan die bij jou past. Ten behoeve van loopbaan-workshops is een aparte Handleiding voor trainers ontwikkeld, die speciaal in deze Nederlandse editie is opgenomen als Deel II. Voor mensen die niet deelnemen aan een workshop is deze Handleiding te gebruiken als een zelftoets om te bepalen hoe hun talenten, bewuste drijfveren en waarden verband houden met hun loopbaan. Pers ""Dit boek bevat niet het zoveelste modieuze idee over loopbaanontwikkeling. Het is een publicatie die is gebaseerd op jarenlang onderzoek, duidelijk van opzet en nuchter van toon. Een uitstekend boek, dat nu eindelijk ook in Nederlandse vertaling beschikbaar is."" - HBO-Journaal, mei 2002 ""Zelfinzicht brengt de analyse van het eigen anker zeker, zelfs voor de lezers die moeten constateren dat ze niet helemaal in Scheins schema passen. (...) Het boek doet denken aan de boeken van loopbaanadviseur Richard Bolles, al richt Schein zich op een hoger opgeleid publiek. Op basis van inzicht kan de volgende carrièrestap worden bepaald. Wellicht hogerop of juist weg uit de top? Mogelijk een andere afdeling of een ander bedrijf? Of misschien zelfs een heel ander beroep?"" - De Volkskrant, oktober 2001 Auteur Dr. Edgar H. Schein is emeritus hoogleraar aan de Sloan School of Management van het MIT. Hij is Fellow van de Academy of Management en van de American Psychological Association en auteur van tal van boeken, waaronder Procesadvisering."

Wil je het boek lezen?Loopbaan-ankers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.H. Schein. Lezen Loopbaan-ankers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN