Lezen...denken...begrijpen!

Lezen...denken...begrijpen! - Mariet Forrer | Tiliboo-afrobeat.com

...k moest ik aanschaffen voor mijn opleiding Master SEN ... Samenvatting: Lezen, denken, begrijpen! / Leraar ... ... ... Lezen...denken...begrijpen! - Bibliotheek.nl ... k moest ik aanschaffen voor mijn opleiding Master SEN. Een makkelijk boek om te lezen en te begrijpen. Het denken was eenvoudig! Concrete voorbeelden en heel erg praktisch. Lezen en begrijpen wat je leest zijn onmisbare vaardigheden om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom is het belangrijk dat kinderen goede en zelfstandige lezers worden. Samenvatting Lezen, denken, begrijpen - H1, H3, H4, H5 - Vak Nederlands Laatste update van het document: geleden Samenvatting van een deel van het boek van Le...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariet Forrer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lezen...denken...begrijpen!.pdf

OMSCHRIJVING

Lezen en begrijpen wat je leest zijn onmisbare vaardigheden om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom is het belangrijk dat kinderen goede en zelfstandige lezers worden. Zelfstandige lezers zijn in staat verschillende soorten teksten te lezen en te begrijpen. Maar hoe maak je van lezende kinderen begrijpende lezers? Welke vaardigheden vraagt dit van de leerkracht? Hoe zorg je voor een goede opbouw van de les begrijpend lezen? En hoe krijg je zicht op de leesontwikkeling van uw leerlingen? De auteurs van dit handboek voor begrijpend lezen in het basisonderwijs vertalen inzichten uit wetenschappelijk onderzoek toegankelijk naar de dagelijkse lespraktijk.

Wil je het boek lezen?Lezen...denken...begrijpen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariet Forrer. Lezen Lezen...denken...begrijpen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN