In verband met de zin

In verband met de zin - J. Luif | Tiliboo-afrobeat.com

...and met de zin 3e druk is een boek van J ... In verband met de zin (e-Book) - J. Luif | Boeken.com ... . Luif uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789053563243 Een inleiding in de traditionele Nederlandse spraakkunst. Traditionele grammatica speelt in letterenopleidingen nog altijd een onmisbare rol. De zinnen in de eerste hangen als los zand aan elkaar. Het lijkt of het zinnen zijn die niets met elkaar te maken hebben. In de tweede tekst zorgen de vetgedrukte woorden ervoor dat er verband in de tekst komt. De zinnen staan met elkaar in verbindi ... Verbanden - Nederlands voor in de onderbouw ... . De zinnen staan met elkaar in verbinding. De woorden die daarvoor zorgen, heten structuuraanduiders of signaalwoorden. In deze tekst ... Geschreven bij In verband met de zin Het boek is essentieel voor iedereen die ook de kleinste regeltjes van de Nederlandse grammatica "In verband met de zin" wil of zou moeten weten. Het boek maakt het verschil duidelij...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Luif
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In verband met de zin.pdf

OMSCHRIJVING

In verband met de zin 3e druk is een boek van J. Luif uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789053563243 Een inleiding in de traditionele Nederlandse spraakkunst.Traditionele grammatica speelt in letterenopleidingen nog altijd een onmisbare rol. Deze grammatica geeft studenten een eerste inzicht in de bouw van zinnen, maakt ze vertrouwd met het klassieke repertoire aan woordsoorten en leert ze termen die in moderne taalkundige werken meestal bekend worden verondersteld. De traditionele Nederlandse spraakkunst wordt gepresenteerd als een samenhangend geheel en het boek vormt een goede basis waarop men later terug kan vallen.J. Luif was tot 2002 als taalkundige verbonden aan de vakgroep Nederlands van de Universiteit van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?In verband met de zin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Luif. Lezen In verband met de zin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN