Handleiding voor het leven

Handleiding voor het leven - Joe Vitale | Tiliboo-afrobeat.com

...iding voor het leven (Paperback). Een verzameling duidelijke en praktische levenslessen die je wel had willen hebben toen je aan het leven begon ... PDF Handleiding voor het meten van zelfredzaamheid van ... ... ... Hij is er: de handleiding voor het leven. Een blinde man die fietst en een chef-kok die een kruisje slaat voor elke kreeft die onder zijn mes komt. Dit zijn enkele hoofdpersonen van de podcastserie 'Het leven een gebruiksaanwijzing' (VPRO/Solaparola). Het programma wordt gepresenteerd door de 85-jarige Margot de Boer. Iedere aflevering begint met een kort persoonlijk verhaal van Margot zelf, die met haar doorrookte stem en bulderende lach de verpersoonlijkin ... Handleiding voor het leven - NRC ... . Iedere aflevering begint met een kort persoonlijk verhaal van Margot zelf, die met haar doorrookte stem en bulderende lach de verpersoonlijking van het leven zelf is. 'Het leven, een gebruiksaanwijzing' werd vanaf 18 september 2016 elke zondag uitgezonden in 'Radio Doc' op Radio 1. De nieuwe versoepelingen: een handleiding voor het leven na 1 juli Versoepelingen...

INFORMATIE

AUTEUR
Joe Vitale
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handleiding voor het leven.pdf

OMSCHRIJVING

Een verzameling duidelijke en praktische levenslessen die je wel had willen hebben toen je aan het leven begon zou dat niet reuze handig zijn? Dat is precies wat je in dit boek zult vinden. Op de prettige en humorvolle manier die zijn handelsmerk is, geeft Joe Vitale tientallen gouden tips om greep te krijgen op gebeurtenissen, tegenslagen te overwinnen, beter om te gaan met jezelf en anderen en om inzicht, evenwicht en geluk te vinden. Hij geeft levensechte voorbeelden en concrete tips en adviezen. Dit boek biedt iets heel zeldzaams: buitengewone wijsheid in gewone woorden, direct toepasbaar op de kleine en grote uitdagingen van elke nieuwe dag. goed omgaan met jezelf en anderen zelfkennis en zelfvertrouwen vergrotenweten wat je wilt en hoe je dat kunt bereikenkansen zien en doelen bepalenen tientallen andere aanwijzingen om succes en overvloed in je leven te creërenJoe Vitale leidt het internet marketing bedrijf Hypnotic Marketing Inc. Om zijn unieke combinatie van spiritualiteit en marketingtalent wordt hij wel de Boeddha van het Internet genoemd. Joe werkte mee aan The Secret en is een gepassioneerde en inspirerende spreker. Eerder verscheen van hem De Sleutel (Paradigma, 2008).

Wil je het boek lezen?Handleiding voor het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joe Vitale. Lezen Handleiding voor het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN