De Nationale Franchise Gids 2020 (jubileum editie)

De Nationale Franchise Gids 2020 (jubileum editie) - De Nationale Franchise Gids B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...uwe Franchise Gids 2020 (jubileum editie) is uit! Gepubliceerd op 14 januari 2020 om 11:36, door De Nationale Franchise Gids ... Graspop geeft update over de 2021 editie | Festileaks.com ... . De nieuwe Franchise Gids 2020 (jubileum editie) is uit! De jaarlijkse franchisebijbel, bevat spraakmakende interviews met franchisegevers en -nemers, een franchise-wiki, rapportages, kerninformatie van alle 776 franchiseformules en ondernemingsverbanden in ... De Nationale Franchise Gids is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen in formuleverband, en verder voor iedereen die erover denkt om ondernemer te worden. De Nationale Franchise Gids 2020 is in full colour en telt 432 pagina's. Verzending van uw bestelling De Nationale Franchi ... Franchise Gids 2020 Archives - De Nationale Franchise Gids ... ... . De Nationale Franchise Gids 2020 is in full colour en telt 432 pagina's. Verzending van uw bestelling De Nationale Franchise Gids. De Nationale Franchise Gids is dé plek om te oriënteren als (beginnend) franchisenemer. Je vindt er informatie over alle fran...

INFORMATIE

AUTEUR
De Nationale Franchise Gids B.V.
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Nationale Franchise Gids 2020 (jubileum editie).pdf

OMSCHRIJVING

De Nationale Franchise Gids is de enige gids in Nederland met een compleet overzicht van alle 776 franchiseformules en ondernemingsverbanden.Van iedere formule zijn alle kerngegevens (benodigd eigen vermogen, fees, omzet, etc,) met toelichting vermeld. Ook is er een overzicht van toeleveranciers aan franchiseformules met achtergrondinformatie opgenomen. Voorin de gids zijn ook interviews met franchiseformules opgenomen.De Nationale Franchise Gids is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen in formuleverband, en verder voor iedereen die erover denkt om ondernemer te worden. De Nationale Franchise Gids 2020 is in full colour en telt 432 pagina’s.Verzending van uw bestellingBestellingen vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen na vrijdag 17.00 uur worden de maandag daarop verstuurd. Mocht u binnen 2 dagen de franchisegids niet hebben ontvangen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op.

Wil je het boek lezen?De Nationale Franchise Gids 2020 (jubileum editie) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Nationale Franchise Gids B.V.. Lezen De Nationale Franchise Gids 2020 (jubileum editie) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN