De Joden In Nederland Anno 2009

De Joden In Nederland Anno 2009 - Hanna van Solinge | Tiliboo-afrobeat.com

...n in Nederland anno 2009 continuïteit en verandering Hanna van Solinge & Carlo van Praag AMB Diemen 2010 (isbn 97890 79700 26 4, 196 pp ... Joden - Christipedia ... ., paperback, € 23,50)Het is bijna tien jaar geleden dat 'De Joden in Nederland anno 2000' het licht zag. De Joden In Nederland Anno 2009 (Paperback). Het is bijna tien jaar geleden dat De Joden in Nederland anno 2000 het licht zag. Dat boek bevatte de... Het is bijna tien jaar geleden dat 'De Joden in Nederland anno 2000' het licht zag. Dat boek bevatte de resultaten van een omvangrijk onderzoek waarin zowel de demografische kenmerken van de groep als haar binding aan ... Van Solinge & Van Praag - De Joden in Nederland anno 2009 ... ... . Dat boek bevatte de resultaten van een omvangrijk onderzoek waarin zowel de demografische kenmerken van de groep als haar binding aan het Jodendom een plaats vonden. Dit boek is daarop een vervolg. In de Tweede Wereldoorlog vond de Holocaust plaats, het streven van de nazi's om alle Europese Joden uit te roeien. Ongeveer een jaar na de bezett...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanna van Solinge
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Joden In Nederland Anno 2009.pdf

OMSCHRIJVING

Het is bijna tien jaar geleden dat ‘De Joden in Nederland anno 2000’ het licht zag. Dat boek bevatte de resultaten van een omvangrijk onderzoek waarin zowel de demografische kenmerken van de groep als haar binding aan het Jodendom een plaats vonden. Dit boek is daarop een vervolg. De oorspronkelijke steekproef werd aangevuld met leden van de volgende generatie. De overdracht van Joodse binding van ouders op kinderen en de Joodse binding van jongeren vormen dan ook belangrijke onderwerpen van deze publicatie.

Wil je het boek lezen?De Joden In Nederland Anno 2009 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanna van Solinge. Lezen De Joden In Nederland Anno 2009 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN