De Geschiedenis Van Europa

De Geschiedenis Van Europa - Karsten Alnæs | Tiliboo-afrobeat.com

...hiedenis van Europa begint met de komst van de mens ... Europa - Wikikids ... . De eerste periode in de geschiedenis van Europa is de steentijd. In de steentijd maakte de mens gebruiksvoorwerpen van steen, maar waarschijnlijk ook van hout, hoorn en been. De steentijd wordt ingedeeld in 'oude steentijd' (Paleolithicum) en 'nieuwe steentijd' (neolithicum). 1945 - 1959 Een vreedzaam Europa - het begin van de samenwerking. De Europese integratie is begonnen om een eind te stellen aan de talrijke en bloedige oorlogen tussen buurlanden, die hun hoogtepunt kenden in de Tweede Wereldoorlog. Artikelen over de Europese geschiedenis, meer bep ... bol.com | De Geschiedenis Van Europa, Karsten Alnaes ... ... . Artikelen over de Europese geschiedenis, meer bepaald de Europese eenwording en de politieke processen daaromtrent. De geschiedenis van Europa. De Noorse auteur Karsten Alnæs (1938) schreef verschillende romans, die in twaalf talen werden vertaald. Zijn werk is meermalen bekroond.Karsten Alnaes schr...

INFORMATIE

AUTEUR
Karsten Alnæs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Geschiedenis Van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste deel van een verhalende geschiedenis van Europa in vijf delen geschreven in de traditie van auteurs als Geert Mak en Emmanuel Le Roy Ladurie. In vijf delen vertelt Alnæs over het ontstaan van het idee van Europa, rond 1300, over de vorming van staten, over koningen, oorlogen, pest, honger, kunst en cultuur. Alnæs' grote kracht en originaliteit is dat hij niet alleen de hoofdlijnen van de geschiedenis behandelt, maar door talloze verhalen van gewone mensen laat zien hoe de grote historische gebeurtenissen het leven van velen raakten. Zo wordt voelbaar wat het betekende te leven met de pest, boer te zijn in de Languedoc, slachtoffer te zijn van een godsdienststrijd of aan te monsteren op de Spaanse armada.

Wil je het boek lezen?De Geschiedenis Van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karsten Alnæs. Lezen De Geschiedenis Van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN