Contemplatieve oefeningen

Contemplatieve oefeningen - F. Talics | Tiliboo-afrobeat.com

...atieve oefeningen (Paperback). Veel mensen verlangen in het diepst van hun ziel naar God, om van daaruit hun leven richting te geven ... De 5 fasen van gedragsverandering ... . Daarbij... Geestelijke Oefeningen moeten aangepast worden aan wie ze doet. Ignatius gaf dat zelf aan. De jezuïet Franz Jalics helpt met zijn Contemplatieve Oefeningen velen die hun relatie met God willen verdiepen. De laatste jaren hebben de "Contemplatieve Oefeningen" zich vanuit de Duitstalige landen over de rest van Europa en ook daarbuiten verspreid. De Contemplatieve Oefeningen als vervolg. Dit contemplatieve gebed is meer zijn dan doen. Je denkt niet na over God of Jezus, Hij ... Contemplatieve oefeningen - Mystiek - Boeken - Carmelitana ... . De Contemplatieve Oefeningen als vervolg. Dit contemplatieve gebed is meer zijn dan doen. Je denkt niet na over God of Jezus, Hij is er gewoon - en jij bent er ook. Ik zag in dat Ignatius niet de bedoeling had dat wij zijn Geestelijke Oefeningen alsmaar zouden herhalen. Contemplatieve oefeningen book. Read...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Talics
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Contemplatieve oefeningen.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen verlangen in het diepst van hun ziel naar God, om van daaruit hun leven richting te geven. Daarbij zoeken ze een liefst eenvoudig, spontaan en direct contact met God. De auteur geeft in dit boek zijn jarenlange ervaringen op het gebied van de meditatie weer. In tien samenhangende hoofdstukken wijst hij stap voor stap de weg naar de onmiddellijke ervaring van de werkelijkheid van God,van Zijn tegenwoordigheid. Dit praktisch oefenboek kan dienst doen als inleiding tot een gesloten retraite, waarin men zich gedurende enige tijd in de stilte terugtrekt; maar het is ook geschikt voor 'oefeningen in het dagelijks leven'.FRANZ JALICS werd in 1927 in Boedapest geboren. Hij maakt deel uit van de jezuïetenorde. Vele jaren lang was hij als docent dogmatiek en apologetiek in Argentinië werkzaam. Sinds 1963 geeft hij meditatiecursussen, eerst in Argentinië, later in de VS en vanaf 1978 in Duitsland. Hij woont in Gries, Oberfranken, Duitsland.

Wil je het boek lezen?Contemplatieve oefeningen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Talics. Lezen Contemplatieve oefeningen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN