Blindelings (luisterboek)

Blindelings (luisterboek) - Kris van Steenberge | Tiliboo-afrobeat.com

...ngs is ongetwijfeld in staat een breed publiek te bekoren ... Vind luisterboeken kind | Nieuw op Marktplaats ... .' (Dirk Leyman in De Morgen) 'Of iemand een schrijver is, weet je niet na een debuut. Daarvoor moet je wachten op dat tweede boek. Nu dat er is, mogen we met een gerust hart stellen dat Vlaanderen een nieuwe schrijver rijk is.' **** (Knack) Blindelings (luisterboek) Beschikbaarheid: Op voorraad! Verzendkosten: € 1,99 incl. btw . Verzending: Op werkdagen voor 15.00u besteld wordt dezelfde dag verstuurd. Zomer aan de k ... Overig Blindelings (luisterboek) | MegaMovieStore.com ... .00u besteld wordt dezelfde dag verstuurd. Zomer aan de kust. In een appartement met uitzicht op zee zit een man. Zijn gezicht is naar de deur gekeerd. Productinformatie Blindelings - luisterboek. Zomer aan de kust. In een appartement met uitzicht op zee zit een man. Zijn gezicht is naar de deur ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kris van Steenberge
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Blindelings (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Zomer aan de kust. In een appartement met uitzicht op zee zit een man . Zijn gezicht is naar de deur gekeerd . Hij wacht, met een pistool in zijn schoot. In Blindelings raken Abigaïl, dochter van een hôtelier, en Karel, laag geboren zoon van een kroegbazin, verstrikt in elkaars netten. Ze krijgen een kind, Jonas. De hopeloos gevoelige jongen dreigt te worden vermalen tussen de tomeloze ambitie en de eeuwige twijfels van zijn ouders. Dan ontmoet Jonas een meisje, Anouk. Kunnen twee jonge mensen die voor het ongeluk geboren lijken het lot in een andere richting sturen? Geschreven en voorgelezen door Kris van Steenberge Blindelings is een roman over schoonheid en verval, daden en dromen, uitverkorenen en verdoemden.

Wil je het boek lezen?Blindelings (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kris van Steenberge. Lezen Blindelings (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN