Menselijk leiderschap

Menselijk leiderschap - Guido de Valk | Tiliboo-afrobeat.com

...jk leiderschap van Guido de Valk is een heel volledig boek ... Boek: Menselijk leiderschap - Springest ... . Het magische trio: denken, voelen en handelen, komt evenwichtig aan bod. Denken staat voorop en dat vind ik terecht. Als arts weet de auteur op een heldere en toegankelijke manier de werking van het brein uit te leggen. Menselijk leiderschap begint bij jezelf en heeft te maken met interesse en aandacht voor je medewerkers. Investeer in kwalitatieve communicatie en samenwerking en richt je op datgene waar je wél invloed op hebt. Zorg dat al jouw medewerkers gelukkig zijn in het werk d ... Menselijk leiderschap is essentieel voor een wendbare ... ... . Zorg dat al jouw medewerkers gelukkig zijn in het werk dat ze doen. Leiderschap in dit kader heeft vooral te maken met jezelf dienstbaar (willen) maken voor het groter geheel. Dat is niet een vorm van leiderschap dat gericht is op het creëren van persoonlijke macht, roem of status, maar een vorm van leiderschap dat het geheel dient, omdat alleen dat echt werkt. Dat brengt me op de term 'dienend leiderschap'...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido de Valk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Menselijk leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Menselijk leiderschap 1e druk is een boek van Guido de Valk uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221698 Het brein is superkrachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat managen van het brein zorgt voor leiderschap dat het past bij deze tijd: menselijk leiderschap.In dit boek helpt Guido managers en managementteams om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij menselijk leiderschap eigen te maken.Menselijk leiderschap bestaat uit drie delen. In het eerste deel lees je waarom je met de kennis van het brein de transitie naar de menselijk manager vorm kan geven. In deel twee wordt in zes stappen beschreven hoe je de onbegrensde kracht van het brein kunt benutten. In het derde deel worden twee corporate toepassingen besproken. Na het lezen van het boek weet je wat je moet doen om meer menselijkheid op de werkvloer te krijgen.Over de auteur:Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in de zorg- en de overheidssector gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company, dat focust op leiderschaps-training en -ontwikkeling, opgericht. Vanuit een neurowetenschappelijke grondslag traint en spreekt hij om managers en professionals te inspireren zich te ontwikkelen tot leiders die passen bij deze tijd. Guido schreef eerder het boek 'Neuroleiderschap' dat op de longlist voor Managementboek van het Jaar 2016 is gekomen.

Wil je het boek lezen?Menselijk leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido de Valk. Lezen Menselijk leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN