Elke werkdag een topdag

Elke werkdag een topdag - Mirjam Wiersma | Tiliboo-afrobeat.com

...el van Elke werkdag een topdag van Mirjam Wiersma doet vermoeden dat de lezer handvatten krijgt om meer plezier in zijn of haar werk te hebben ... Elke werkdag een topdag Archieven - HelemaalJij.nl ... .. Mijn eerste idee is dat werk, hoe leuk ook, ook werk blijft, een serieuze aangelegenheid, en niet zo eenvoudig een knallende 70's party kan worden. elke werkdag een topdag Ik hoop dat mijn ervaringen je een blik geven op hoe de theorie in werkelijkheid kan uitpakken. Zo kun je zelf experimenteren en ontdekken wat voor jou werkt. Elke werkdag een topdag. Reken af met je drukte en doe wat er echt toe doet. ... bol.com | Elke werkdag een topdag, Mirjam Wiersma ... ... . Zo kun je zelf experimenteren en ontdekken wat voor jou werkt. Elke werkdag een topdag. Reken af met je drukte en doe wat er echt toe doet. Bestellen. 7. We volgen overal opleidingen voor, maar hoe we het beste kunnen werken, daar houden we ons niet echt mee bezig. Ik dook in de enorme berg adviezen en onderzoek en schreef een boek over de beste mani...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Wiersma
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Elke werkdag een topdag.pdf

OMSCHRIJVING

Ben je ook zo druk? Kom je niet toe aan wat je echt wilt doen? Dan is het tijd om de regie te pakken: reken af met de drukte en creëer ruimte in je hoofd. Doe wat er echt toe doet, zodat je werkdag je voortaan een goed gevoel oplevert.Mirjam Wiersma, bekend van Zakelijk flirten, testte een jaar lang technieken om meer uit je werkdag te halen. Wat werkt echt? In dit boek deelt ze haar ervaringen, geeft ze het ultieme overzicht in de enorme hoeveelheid onderzoek en adviezen én biedt ze een uniek tien-wekenprogramma.Volg het programma en maak ook van elke werkdag een topdag:• je gaat elke ochtend uitgerust aan de slag;• je weet elke dag wat er moet gebeuren;• je kunt elke dag geconcentreerd werken;• je hebt de ruimte om hét verschil te maken.Mirjam Wiersma van Helemaal jij is voormalig advocaat en bedrijfsjuriste, en de bedenker van Zakelijk flirten. Tijdens trainingen en presentaties laat ze zien hoe je anderen kunt verleiden om zaken met je te doen of jouw ideeën te omarmen, en hoe je van elke werkdag een topdag kunt maken.

Wil je het boek lezen?Elke werkdag een topdag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Wiersma. Lezen Elke werkdag een topdag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN