De Zoemende Ceder

De Zoemende Ceder - Vladimir Megre | Tiliboo-afrobeat.com

...ken bieden een hartverwarmende visie en oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische, en levensproblematieken ... Vladimir Megre De zoemende ceder - bibliotheek.nl ... . Bovenal is de reeks een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde voor het leven zelf. De naam van de reeks is veranderd, en luidde voorheen 'De zoemende ceders van Rusland'. De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder - vermaard om zijn heilzame werking - te oogsten, Megre gaat niet ... Anastasia - De Zoemende Ceder - YouTube ... . Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder - vermaard om zijn heilzame werking - te oogsten, Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort. De Zoemende Ceder; De Zoemende Ceder... Artikelnummer: 6028 Verzendkosten : € 0,00 Verwachte levertijd: 1 dag(en) Standaard levertijd : EAN: € 17,90 * Prijs per stuk . Dit product is niet uit voorr...

INFORMATIE

AUTEUR
Vladimir Megre
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Zoemende Ceder.pdf

OMSCHRIJVING

De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder - vermaard om zijn heilzame werking - te oogsten, Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort. Het voorval laat hem echter niet los, en een jaar later keert hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal zijn daar niet de beide mannen, maar ontmoet hij hun kleindochter, Anastasia. Het is het begin van een bijzondere relatie met een vrouw die - zonder huis - in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en niettemin op de hoogte is van de gebeurtenissen in de wereld en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Anastasia heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

Wil je het boek lezen?De Zoemende Ceder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vladimir Megre. Lezen De Zoemende Ceder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN