De Heksenketel

De Heksenketel - Kate West | Tiliboo-afrobeat.com

...e dag geopend De Heksenketel Onze zaden worden met zorg geproduceerd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteiteisen ... Camping - Haflingerhof de Heksenketel - Camping en ... ... . Shop nu De Heksenketel Bekijk ook onze Facebook Neem ook een keer een kijkje op onze Facebook pagina Vergeet niet om ook een kijke te nemen in onze shop! Facebook De nieuwe webshop! De Heksenketel is gelegen in een rustige zeer gemoedelijke omgeving, omringd door weilanden met zijn nostalgische boerderijen, het Veerse Meer en de mooiste Noordzee Stranden van Nederland. Via de plaatselijke VVV zijn er allerlei fietsen wandel routes te verkrijgen... Na het overlijden van Droes de J ... Home - Haflingerhof de Heksenketel - Camping en ... ... . Via de plaatselijke VVV zijn er allerlei fietsen wandel routes te verkrijgen... Na het overlijden van Droes de Jongh, hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten van de Heksenketel te beëindigen per 1 juni 2020. We bedanken alle vrijwilligers, cursisten en klanten voor de jarenlange en t...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate West
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De Heksenketel.pdf

OMSCHRIJVING

'De heksenketel is een magisch kookboek voor lichamelijke, emotionele en spirituele heling - niet alleen voor heksen, maar voor iedereen die niet van nature een keukenprinses is en wel wat magie kan gebruiken.' - Susan Smit, auteur van Heks. Een magische reis door de westerse spiritualiteit. In oude tijden bracht de heks het grootste deel van haar tijd door in de keuken bij het haardvuur. Hier werden kruiden, planten en andere ingrediënten vermengd tot speciale brouwsels die zowel lichaam als geest verrijkten, en werden broden gebakken en wijnen gebotteld om de feesten van het Jaarwiel te vieren en de goden en godinnen te eren.In de keuken van de moderne heks is de houten lepel vervangen door de blender en het haardvuur door een magnetron, maar de recepten en uitwerkingen ervan zijn hetzelfde gebleven. De heksenketel is een esoterisch en magisch boek vol oude verhalen, honderd formules en klassieke recepten die op eenvoudige wijze zijn uit te voeren. Een magisch leven begint thuis in je eigen keuken!Kate West is al meer dan dertig jaar praktiserend heks. Ze is Hoge Priesteres van de Haard van Hecate en vice-president en persvoorlichter van The Pagan Federation. Ze verwierf bekendheid als auteur met haar succesvolle boek The real witches' Handbook.

Wil je het boek lezen?De Heksenketel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate West. Lezen De Heksenketel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN