De gereedschapskist van de curator / 2015

De gereedschapskist van de curator / 2015 - Ph. W. Schreurs | Tiliboo-afrobeat.com

...dschapskist van de curator Insolad Jaarboek 2015 Onder redactie van: Mr ... Insolad Jaarboek 2015 : De Gereedschapskist van de curator ... ... . Ph.W. Schreurs Mr. J.J. Reiziger Mr. E.A.H. ten Berge Mr. F.F.A. Smetsers Bestel De gereedschapskist van de curator / 2015 van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De gedachten losjes vormend aan de hand van een terugblik op de vorige 23 cong De gereedschapskist van de curator 2015 - Ebook - 9789013134056 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. 'De Gereedschapskist van de Curator' behandelt de diverse instrumente ... De gereedschapskist van de curator -Insolad jaarboek 2015 ... ... . 'De Gereedschapskist van de Curator' behandelt de diverse instrumenten die de curator ter beschikking staan. De bijdragen gaan in op o.a.: aansprakelijkstelling, de actio pauliana, specifieke...

INFORMATIE

AUTEUR
Ph. W. Schreurs
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De gereedschapskist van de curator / 2015.pdf

OMSCHRIJVING

Vanuit de wens meer leden te betrekken bij de vele activiteiten van Insolad is het traditionele congres dit jaar georganiseerd door een breed uit leden samengestelde commissie. De gedachten losjes vormend aan de hand van een terugblik op de vorige 23 congresbundels, bleven deze hangen op het befaamde ‘De curator, een octopus’. Bij dat congres werd een soort 360 gradenonderzoek van de curator zelf uitgevoerd. Het leek de commissie en het Insolad-bestuur nu goed om eens alle instrumenten die de curator ter beschikking staan op een rijtje te zetten. Netjes geordend bleken die uitstekend te passen in ‘De gereedschapskist van de curator’. Dat uiteindelijk ruim 30 schrijvers bereid bleken te zijn een bijdrage te leveren, maakte het werk van de commissie tot een heel dankbare taak. Er bleef daardoor voldoende tijd om het congres dit jaar eens op een wat minder voor de hand liggende locatie te houden. Op het congres dat op 27 november 2015 plaatsvindt in het Evoluon hopen wij vele leden aan te treffen die al tijd hebben gevonden voor een snelle blik in deze omvangrijke bundel. U treft daarin artikelen aan over:- aansprakelijkstelling;- de actio pauliana;- specifieke middelen als afkoelingsperiode, postblokkade, verhoren, e.d.;- internationale vergelijking;en afsluitend enkele artikelen van meer beschouwelijke aard.De congrescommissie stond voor ogen een bundel aan te reiken die nog enige jaren gerekend kan worden tot de verplichte leerstof van de Insolad Grotiuscursus, omdat het zo een volledig overzicht bevat. Of die opzet geslaagd is, is een oordeel dat aan de lezer is voorbehouden. Aan de schrijvers, voor de bijdragen waarvan de redactie zéér erkentelijk is, kan het in ieder geval niet gelegen hebben.

Wil je het boek lezen?De gereedschapskist van de curator / 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ph. W. Schreurs. Lezen De gereedschapskist van de curator / 2015 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN