De dood van Murat Idrissi

De dood van Murat Idrissi - Tommy Wieringa | Tiliboo-afrobeat.com

...d van Murat Idrissi beschrijft het lot van een van hen, maar ook dat van twee migrantendochters, die zich zowel in het land van hun ouders als in Nederland vreemdeling wanen ... Boekbespreking door Joep - De dood van Murat Idrissi van ... ... . Na Dit zijn de namen vertelt Wieringa opnieuw een migratiegeschiedenis; een verhaal van verlangen en opportunisme, overmoed en dood. De dood van Murat Idrissi beschrijft het lot van een van hen, maar ook dat van twee migrantendochters, die zich zowel in het land van hun ouders als in Nederland vreemdeling wanen. Na Dit zijn de namen vertelt Wieringa opnieuw een migratiegeschiedenis; een verhaal van verlangen en opportunisme, overmoed en dood. De dood van Murat Idrissi door Tommy W ... bol.com | De dood van Murat Idrissi, Tommy Wieringa ... ... . Na Dit zijn de namen vertelt Wieringa opnieuw een migratiegeschiedenis; een verhaal van verlangen en opportunisme, overmoed en dood. De dood van Murat Idrissi door Tommy Wieringa Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De dood van Murat Idrissi. Uitgever Hollands Diep, Amsterdam Verschenen...

INFORMATIE

AUTEUR
Tommy Wieringa
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De dood van Murat Idrissi.pdf

OMSCHRIJVING

De veerboot van Tanger naar Algeciras, een felle wind jaagt door de Straat van Gibraltar. In het ruim van het schip, verscholen in de kofferbak van een auto, sterft een jongeman.Met de dode verstekeling in hun auto rijden twee jonge Marokkaans-Nederlandse vrouwen even later Spanje binnen. Groot en leeg strekt het land zich voor ze uit. Aan weerszijden van het asfalt de woestijn. Wat begon als lichtzinnig avontuur, is hun noodlot geworden.In 2004 bezocht Tommy Wieringa een rechtszaak waar hij het feitenrelaas optekenende dat de basis vormt voor De dood van Murat Idrissi. Langs de Spaanse snelwegen naar het noorden worden jaarlijks honderden anonieme doden gevonden die de overtocht niet overleefden. De dood van Murat Idrissi beschrijft het lot van een van hen, maar ook dat van twee migrantendochters, die zich zowel in het land van hun ouders als in Nederland vreemdeling wanen.Na Dit zijn de namen vertelt Wieringa opnieuw een migratiegeschiedenis; een verhaal van verlangen en opportunisme, overmoed en dood.

Wil je het boek lezen?De dood van Murat Idrissi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tommy Wieringa. Lezen De dood van Murat Idrissi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN