De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen

De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen - Don Failla | Tiliboo-afrobeat.com

...econden Presentatie die Uw Leven zal Veranderen" is een handboek en een trainingsgids, met een duidelijk stappenplan hoe men een eigen winstgevende organisatie kan opbouwen ... Presentatie-hacks van emaze voor geweldige presentaties ... . Netwerk marketing is een methode voor het distribueren van goederen of diensten met behulp van een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Titel: De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen ISBN: 9789077662038 ISBN-10: 9077662030 Auteur: Failla Don Bewerker: Tilmanns Hedy 9789077662038 De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen Failla D. 9077662030 Op VindBoek.nl vind u boeken met een ISBN (ISBN-10 of ISBN-13) u... REQUEST TO REMOVE De 45 seconden presentatie Magnetron kopen | Magnetrons ... De 45 seconde ... Martin Breugelmans | Facebook ... . 9077662030 Op VindBoek.nl vind u boeken met een ISBN (ISBN-10 of ISBN-13) u... REQUEST TO REMOVE De 45 seconden presentatie Magnetron kopen | Magnetrons ... De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen D. Failla, H. Tilmanns Fountain of Inspiration Manag...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Failla
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer je de uren die jij slaapt, werkt en reist optelt, blijven er waarschijnlijk niet meer dan twee uur per dag over om te doen wat jij graag wilt. Dan resteert nog de vraag of jij er ook nog voldoende geld over hebt om jouw droom werkelijkheid te maken. Don Failla leert jou met dit boek een simpele manier om netwerk marketing te gebruiken om het leven vorm te geven in overeenstemming met jouw eigen dromen. Het vereist niet dat jij een verkoper bent en het zal jou ook niet veel tijd kosten.De “45 Seconden Presentatie die Uw Leven zal Veranderen” is een handboek en een trainingsgids, met een duidelijk stappenplan hoe men een eigen winstgevende organisatie kan opbouwen. Netwerk marketing is een methode voor het distribueren van goederen of diensten met behulp van een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Dit handboek onthult niet alleen de geheimen, maar het verschaft ook een methode hoe men anderen mensen succesvol kan werven met behulp van de 45 seconden presentatie.

Wil je het boek lezen?De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Failla. Lezen De 45 seconden presentatie die uw leven zal veranderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN