Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten

Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten - E.H. Coene | Tiliboo-afrobeat.com

...boek Parkinson(ismen) en de naasten geeft veel praktische informatie over de mantelzorg zelf ... Amazon.fr - Parkinson(ismen) en de naasten: zorgboek ... ... . Daarnaast geeft het boek veel informatie over ondersteuning van de mantelzorger en wijst het de weg in het woud van regelingen rond de zorg. Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten (Paperback). Veel mensen zorgen voor een naaste met de ziektevan Parkinson of een parkinsonisme.... - is een geweldige auteur. Download en lees het boek Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten op onze websi ... Depressie en de naasten - ISBN ... . Download en lees het boek Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten in PDF, ePUB, MOBI. Leden van de Parkinson Vereniging kunnen het zorgboek 'Parkinson(ismen) en de naasten' bestellen door dit formulier in te vullen. U kunt uw betaling overmaken naar (IBAN) NL 31 INGB 000 37 87 700 t.n.v. de Parkinson Vereniging te Bun...

INFORMATIE

AUTEUR
E.H. Coene
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zorgen voor een naaste met de ziektevan Parkinson of een parkinsonisme. Zulke zorg heet'mantelzorg'. Mantelzorg verloopt vaak goed, maarvormt ook een grote belasting. Mensen met parkinsonof een parkinsonisme hebben immers veel hulpnodig. Daarbij komt dat mantelzorgers zelf meestalal wat ouder zijn. Mantelzorgers hebben daarom zelfook steun nodig. Om die reden heeft de ParkinsonVereniging dit boek laten maken.Het boek geeft veel praktische informatie over demantelzorg zelf. Daarnaast geeft het boek veel informatieover ondersteuning van de mantelzorger enwijst het de weg in het woud van regelingen rond dezorg. Verder geeft het boek tips over hoe de mantelzorgerzelf fit en gezond kan blijven en daardoor dezorg voor de naaste beter vol kan houden.Aan het boek hebben veel deskundigen meegewerkt,waaronder mensen die zelf voor een naaste met parkinsonof een parkinsonisme zorgen. Door deze samenwerkinggeeft het boek betrouwbare, praktischeinformatie, waar hopelijk veel mantelzorgers steunaan zullen hebben.

Wil je het boek lezen?Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.H. Coene. Lezen Zorgboek - Zorgboek Parkinson(ismen) en de naasten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN